Diddy: 12.000 κλήσεις σε 24 ώρες έλαβε η τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών [ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των 120 κατηγόρων

Όπως αναφέραμε, ένας δικηγόρος που έχει αναλάβει 120 -τουλάχιστον- αγωγές εναντίον του Σον Κομπς (Sean Combs) ή Diddy, για λογαριασμό φερόμενων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης, ισχυρίζεται ότι η τηλεφωνική γραμμή που δημιούργησε για να συγκεντρώσει πρόσθετες πιθανές υποθέσεις, δέχτηκε 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες λειτουργίας.

Ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι (Tony Buzbee) με έδρα το Τέξας έδωσε στη δημοσιότητα την ανοιχτή γραμμή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν σε συνέντευξη τύπου αποκάλυψε την ύπαρξη σωρείας κατηγόρων (συμπεριλαμβανομένου ενός που ήταν μόλις 9 ετών τότε), οι οποίοι σκοπεύουν να μηνύσουν τον Diddy για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.

«Από τη συνέντευξη Τύπου που είχαμε χθες, είχαμε 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες», είπε ο Μπάζμπι σε συνέντευξή του στο Law&Crime, και συμπλήρωσε:

«Λοιπόν, το Ηράκλειο έργο μας είναι να προσπαθήσουμε να εξετάσουμε κάθε μία από αυτές τις κλήσεις και να βεβαιωθούμε ότι ταυτοποιούμε αυτά που είναι θύματα και εκείνους που είναι μάρτυρες και συλλέγουμε στοιχεία. Έχουμε σχεδόν 100 άτομα που εργάζονται επάνω σε αυτό».

Ο δικηγόρος είπε ότι η ομάδα προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι αξιώσεις που έγιναν από τυχόν επιπλέον φερόμενα θύματα -πέρα ​​από τις 120 περιπτώσεις που έχουν ήδη εντοπίσει- είναι αξιόπιστες και στιβαρές, προκειμένου να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

«Οι 120 που ανακοινώσαμε χθες, αυτές είναι υποθέσεις που θα μπορούσαμε να καταθέσουμε αυτή τη στιγμή εναντίον του Σον Κομπς, αλλά προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όταν καταθέτουμε τις μηνύσεις θα συμπεριλάβουμε κάθε δυνητικά υπεύθυνο μέρος», είπε ο Μπάζμπι.

Δείτε πως μετέδωσε την είδηση για τους 120 νέους κατηγόρους το κανάλι Simple Man: