Τύπος ισχυρίζεται πως τα είχε με την Τζάντα Σμιθ “με τις ευχές” του συζύγου της Γουίλ Σμίθ

Είναι θέμα παιδείας

Ο γνωστός (;) τραγουδιστής Όγκοστ Αλσίνα επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του τις φήμες που τον ήθελαν να διατηρεί πολυετή ερωτική σχέση με την ηθοποιό Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, έχοντας την έγκριση του συζύγου της, Γουίλ Σμιθ.

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ

Με καυτά νέα μας μπαίνει ο Ιούλιος, καθώς ο τραγουδιστής Όγκοστ Αλσίνα, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στα πλαίσια προώθησης του νέου του δίσκου, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει, με τη σειρά του, για χρόνια, στην Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του όντως γνωστού τραγουδιστή και ηθοποιού, Γουίλ Σμιθ. Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως με την Τζάντα έχουν υπάρξει “σύντροφοι ζωής” αλλά δεν έχουν πια ερωτικές σχέσεις.

Ερωτηθείς από την ραδιοφωνική παραγωγό Άντζελα Γι, ο κ.Αλσίνα διευκρίνησε:

«Καθίσαμε και τα παμε με τον Γουίλ. Μου έδωσε την ευχή του, και εγώ αφιερώθηκα εντελώς σε αυτή τη σχέση για χρόνια και την αγάπησα πολύ, πολύ βαθιά και έχω έναν τόνο αγάπη για εκείνη. Αφοσιώθηκα στη σχέση. Έδωσα το είναι μου, σε τέτοιο σημείο που και τώρα να πεθάνω θα είμαι ήρεμος γνωρίζοντας πως έδωσα τα πάντα σε κάποιον. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα το ζήσουν ποτέ αυτό στη ζωή τους».

Η τρυφερή αυτή σχέση, έφτασε στο τέλος της, μετά τον θάνατο της αδελφής του κ.Αλσίνα. Το τραγικό αυτό περιστατικό του δημιούργησε ένα “μαύρο μέρος στην καρδιά” και αποφάσισε εκείνος να αποχωρήσει από τη σχέση, αφήνοντας το ζευγάρι μόνο.

Ο κ.Αλσίνα μετά της κυρίας Σμιθ

Οι φήμες για τη σχέση του με την κ.Σμιθ φούντωσαν το 2019 όταν μετά από πολλές φωτογραφίες στο (ύποπτα πολύ) πλάι της Τζάντα Πίνκετ Σμίθ, εξέδωσε το τραγούδι με τίλο “Nunya” στο οποίο εξομολογούνταν την κρυφή σχέση του με μια ηθοποιό ονόματι “Κόρεν”, όνομα που συμπτωματικά είναι το μεσαίο όνομα της κ.Σμιθ. Ο τραγουδιστής τότε είχε αρνηθεί τις φήμες λέγοντας «Για να το ξεκαθαρίσω, το τραγούδι δεν είναι για την Τζάντα, ειναι ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ».

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που τα ερωτικά του ζευγαριού Σμιθ απασχολούν την κοινή γνώμη. Το μακρινό 2017 υπήρχαν έντονες φήμες πως ο γάμος του ζευγαριού είχε κοινή συναινέσει μετατραπεί σε “ανοικτή σχέση” μετά από προτροπές της Τζάντα Σμίθ και πως σύχναζαν σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, φήμες που η ίδια η κ.Σμιθ είχε δημοσίως διαψεύσει σαν “τρελές”.

Όπως ίσως ήταν αναμενόμενο, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει φωτιά.

ΠΗΓΗ

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ