Εταιρεία αξίας 40δις δολαρίων προμοτάρει ημερίδα “κατά του καπιταλισμού”

Συμμορφώνεται μετά απο καπιταλιστικό κράξιμο
  • Η Lululemon είναι εταιρεία ακριβών αθλητικών ειδών
  • Η αξία της εκτιμάται στα 40δις δολάρια
  • Πρόσφατα προώθησε ενημερωτική ημερίδα κατά του καπιταλισμού
  • Ακολούθησε κράξιμο αλήθειας και κατέβασε αμέσως το ποστ
  • Τρεις ημερολογιακές ημέρες μετά ανακοίνωσε 489.5 εκατομμύρια δολάρια κέρδη τριμήνου.
Μια από τις πιο αποτελεσματικές στάσεις στον αγώνα κατά του καπιταλισμού

Αν και είναι γνωστό πως το virtue signaling, ειδικά των μεγάλων εταιρειών δείχνει να είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο, η trendy εταιρεία πανάκριβων αθλητικών ειδών Lululemon, έφτασε πολύ κοντά στο να πατώσει.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία της οποίας η χρηματιστηριακή αξία εκτιμάται στα 41δις δολάρια, δεν ντράπηκε να προμοτάρει μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram ένα “ενημερωτικό εργαστήρι” με τίτλο “Απο-αποικίζοντας το φύλο”. Όπως μας ενημέρωνε το διαφημιστικό banner, στο εργαστήρι επρόκειτο να ακουστούν μέθοδοι προκειμένου κάποιος να ξεσκεπάσει την ιστορική απόσβεση αλλά και να αντισταθεί στον καπιταλισμό.

Πέρα από την αναμενόμενη σωρεία συντροφικών likes, δεν έλειψε και το κράξιμο από ανθρώπους που χαρακτήρισαν υποκριτικό το γεγονός μια εταιρεία που εκμεταλευόμενη το καπιταλιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο δρα δεν διστάζει να διαθέτει “φόρμα για τζόγκινγκ” στα 148 δολάρια και “παντελόνι yoga” στα 138, να υποστηρίζει τον αντικαπιταλιστικό αγώνα.

Δυστυχώς, την Παρασκευή η εταιρεία “κατέβασε” το ποστ και χρησιμοποιώντας την κλασική και δοκιμασμένη τεχνική του “Το έγραψε κατά λάθος ο γιος μου που είχε μπει στον λογαριασμό μου” μέσω εκπροσώπου της δήλωσε πως «Το ποστ δεν ήταν επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας και δεν αντιπροσωπεύει τις απόψεις της».

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ