Τέλος η Gina Carano από το Star Wars

Λόγω μη αποδεκτών κοινωνικών φρονημάτων

Εκτός πλάνων της Lucasfilm η “Όλγα Κεφαλογιάννη με κοιλιακούς”, Τζίνα Καράνο επειδή ανάρτησε μη αποδεκτά μηνύματα

Όλο και στενεύει το φάσμα των απόψεων που είναι κοινωνικώς αποδεκτές καθώς όπως φαίνεται οι ημιπαράφρονες διάσημοι της αριστεράς όχι μόνο έχουν το ακαταλόγιστο αλλά παράλληλα οι μισανθρωπικές απόψεις που εκφράζουν χειροκροτούνται ενώ την ίδια στιγμή όποιοι εκφράσουν κάποια αντιδραστική γνώμη καταδικάζονται, απολύονται και τελικώς σβήνονται από την κοινωνική μνήμη.

Με την Τζίνα Καράνο (Gina Carano) ετράφη σήμερα το ανθρωποφάγο τέρας της πολιτικής ορθότητας, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της Lucasfilm δεν ανήκει πλέον στο προσωπικό της εταιρείας.

Η απόλυση της Τζίνα Καράνο είναι κάτι για το οποίο οι ανεχτικιάρηδες δικαιωματιστές αγωνίζονταν εδώ και μήνες. Τα κοινωνικά αμαρτήματα της κυρίας Καράνο δεν ήταν και λίγα. Αρχικά είχε αρνηθεί να αναγράψει τις αντωνυμίες της στο προφίλ της κάτι που θεωρείται ομοφοβικό, σεξιστικό, τρανφοβικό και γιατί όχι, φασιστικό. Στη συνέχεια είχε προκαλέσει ποστάροντας μια φωτογραφία εποχής από την Γερμανία του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου όπου έδειχνε πολύ κόσμο να χαιρετά ναζιστικά εκτός ενός, παραλληλίζοντας με αυτόν τον εαυτό της αλλά και όσους αντιστέκονται στην μαζική παράνοια, το οποίο επίσης ερμηνεύτηκε από τους NPCs σαν φασιστικό.

Η 38χρονη στην συνέχεια εκνεύρισε την κόκκινη σφηκοφωλιά εκφράζοντας επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα των μασκών και των lockdown και τέλος, το χειρότερο όλων των αμαρτημάτων, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς τα φιλοτραμπικά της πιστεύω κάνοντας νύξη για εκλογικές ατασθαλίες στις τελευταίες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην απόλυση της ήταν ένα στόρι της στο Instagram στο οποίο αναδημοσίευε μια φωτογραφία ενός άλλου χρήστη που έλεγε το εξής:

“οι Εβραίοι ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από στρατιώτες των Ναζί αλλά από τους γείτονες τους…ακόμα και από παιδιά.

Επειδή η ιστορία είναι ανακατασκευασμένη, οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν συνειδητοποιούν πως για να φτάσουν στο σημείο οι στρατιώτες των Ναζί να συγκεντρώνουν χιλιάδες Εβραίους, η κυβέρνηση είχε πρώτα φροντίσει να κάνει τους γείτονες τους να τους μισήσουν επειδή ήταν Εβραίοι. Πως διαφέρει αυτό από το μίσος για κάποιον για τις πολιτικές του απόψεις;”

Όπως καταλαβαίνεται αν αυτή η απλή, σχετικά, ερώτηση καταφέρει και διεισδύσει στον κεντρικό επεξεργαστή των NPCs θα τους αποπρογραμματίσει άμεσα ρίχνοντας τους το firewall της μαρξιστικής προπαγάνδας και οδηγώντας του στην άμεση συνειδητοποίηση πως αυτοί είναι τα πραγματικά τέρατα των παραμυθιών τους. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν το επιτρέπει η 7η αρχή τους και έτσι το σύστημα τους αυτόματα έτρεξε το προγραμματάκι “αντισημιτισμός” προκειμένου να τους προστατέψει.

“Είναι αντισημιτικό τούτο το ποστ;” σε ακούω να ρωτάς φίλε αναγνώστη. Μα βεβαίως! Η κυρία Τζίνα διαμοιράζοντας αυτό το ποστ που “εξισώνει το Ολοκαύτωμα με τον τραμπισμό” διαπράττει το αμάρτημα του αντισημιτισμού.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα sites, η Lucasfilm με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως:

“Η Τζίνα Καράνο δεν εργάζεται στη Lucasfilm και δεν υπάρχουν σχέδια συνεργασίας μαζί της στο μέλλον. Παρόλα αυτά, οι αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα περί υποβάθμισης των ανθρώπων βάσει των κοινωνικών και θρησκευτικών τους ταυτοτήτων είναι αποκρουστικά και απαράδεκτα.”