Χίλια συγγνώμη ζήτησε ο Τζον Σίνα από την Κίνα επειδή αποκάλεσε την Ταιβάν “χώρα”

Δεν μπορούμε να τον δούμε

Σε ένα λεκτικό ατόπημα έπεσε ο Τζον Σίνα καθώς σε συνέντευξη αποκάλεσε την Ταιβάν “χώρα”

Μόνο στα γόνατα δεν έπεσε ο δημοφιλής παλαιστής του WWE και ηθοποιός Τζον Σίνα που κουβαλάει στο ρινγκ μια πετσέτα με το σύνθημα “Never give up” μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε στην Κίνα μια συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας Fast and Furious την οποία συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Σίνα, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε πως η Ταϊβάν θα είναι η πρώτη χώρα στην οποία θα προβληθεί το Fast and Furious 9.

Αν και η Ταιβάν και η Κίνα έχουν δυο ξεχωριστές κυβερνήσεις από το τέλος του Κινεζικού εμφυλίου το 1949, η Κίνα θεωρεί την Ταιβάν δική της επαρχία που έχει αποσχιστεί. Όπως καταλαβαίνετε, η δήλωση του κυρίου Σίνα…άναψε φωτιές.

Οι αντιδράσεις στο Weibo, το κινέζικο αντίστοιχο του Twitter, από τους κινέζους ήταν κάτι παραπάνω από έντονες σε σημείο ο κύριος Σίνα έσπευσε με προσωπικό του βίντεο να αυτοεξευτελιστεί να απολογηθεί σε σημείο αηδίας στον κινεζικό λαό στα κινέζικα, αποφεύγοντας μάλιστα μαεστρικά να αναφέρει τη λέξη “Ταιβάν”!

«Γειά σου Κίνα, είμαι ο Τζον Σίνα. Είμαι στα μέσα της προώθησης της ταινίας Fast and Furious 9. Κάνω πολλές συνεντεύξεις. Έκανα ένα λάθος σε μια από αυτές. Πρέπει να πω κάτι πολύ, πολύ σημαντικό τώρα. Αγαπώ και σέβομαι την Κίνα και τον Κινεζικό λαό. Λυπάμαι πολύ, πολύ για το λάθος μου. Ζητώ συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Πρέπει να καταλάβετε πως πραγματικά αγαπώ, πραγματικά σέβομαι την Κίνα και τον Κινεζικό λαό. Ζητώ συγγνώμη, τα λέμε.»

Οι αντιδράσεις των κινέζων χρηστών του Weibo ήταν μοιρασμένες με καποιους να του ζητούν να πεί “Η Ταϊβάν είναι επαρχία της Κίνας για να σε πιστέψουμε” στα κινέζικα και άλλους να δείχνουν περισσότερη κατανόηση.

Οι χρήστες του Τwitter απεναντίας…το γλέντησαν…

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ