H Demi Lovato θέλει να σταματήσουμε να αποκαλούμε “aliens” τους εξωγήινους

Γιατί -προφανώς- τους προσβάλουμε (;!;)

Τα δικαιώματα της περιθωριοποιημένης κοινωνικής ομάδας των εξωγήινων θέλει να προστατεύσει η αοιδός Ντέμι Λοβάτο

Η Ντέμι Λοβάτο

Ενάμιση μήνα μετά την συγκλονιστικά γενναία αποκάλυψη της πως άμα λάχει “μπορεί μια μέρα να αυτοπροσδιοριστεί ως τρανς”, η μουσικός Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) επιθυμεί να σταματήσουμε όλοι εμείς οι αναίσθητοι κυρ-Παντελήδες να αποκαλούμε τους εξωγήινους “οξαποδώ” (aliens).

via GIPHY

Η κατά δήλωσίν της “μη-δυαδική” 21χρονη εκμυστηρεύτηκε ετούτες τις σκέψεις της σε δημοσιογράφους που της έπαιρναν συνέντευξη με αφορμή μια νέα ποιοτική σειρά στην οποία η ύψους 1,61 μέτρων μουσικός, συμμετέχει.

Η σειρά θα ονομάζεται “Αγνώστου Ταυτότητος με την Ντέμι Λοβάτο” (Unidentified with Demi Lovato) και στην οποία η αοιδός παρέα με έναν φίλο και την αδελφή της θα “αναζητούν την αλήθεια για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ”.

H κυρία Λοβάτο, η αδελφή, και ο φίλος της. Βρείτε εσείς ποιος είναι ποιός

«Όλη μου την ζωή πιστεύω στα ΑΤΙΑ και σκέφτηκα, ξέρεις, είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου τώρα που εξερευνώ πολλά διαφορετικά πράγματα. Και αυτό μου φάνηκε το επόμενο φυσιολογικό βήμα. Ήθελα να καταγράψω τα πάντα καθώς ψάχνω για αυτά τα ΑΤΙΑ και θέλω οι θαυμαστές μου να νιώθουν πως έρχονται μαζί μου», δήλωσε η κυρία Λοβάτο σχετικά με το τί την ώθησε να ασχοληθεί με τα ουράνια φαινόμενα.

Σχετικά με το ποιες κοινές πεποιθήσεις του απλού κόσμου, -της πλέμπας ντε- για τους εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ την ενοχλούν, η κυρία Λοβάτο προφανώς και είχε πάλι κάτι να πει:

«Νομίζω πως αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως πιστεύουμε πως είναι κακοί ή πως θα έρθουν να μας πάρουν τον πλανήτη. Πραγματικά πιστεύω πως αν υπήρχε κάτι εκεί έξω που θα ήθελε να μας το κάνει αυτό, θα είχε ήδη συμβεί» δήλωσε η ανερχόμενη κωμικός, προετοιμάζοντας το έδαφος για το punchline που ήρθε αμέσως μετά: «Όμως θεωρώ πως πρέπει να σταματήσουμε να τους αποκαλούμε “ξένους” (aliens) γιατί το ‘ξένος’ είναι υποτιμητικός όρος για οτιδήποτε. Γιαυτό εγώ προτιμώ να τους αποκαλώ εξωγήινους (E.T.s). Οπότε ναι, αυτή ήταν μια μικρή πληροφορία που έμαθα».

Κλείνοντας η μουσικός, προσπάθησε να βεβαιωθεί πως πιάσαμε όλοι το νόημα των λέξεων της πίσω από τις διαγαλαξιακές της ασυναρτησίες, καταλήγοντας:

«Νομίζω πως ο κόσμος γίνεται ένα πιο ανοικτό μέρος. Αργά αλλά σταθερά, θεωρώ πως προοδεύουμε. Σιγά σιγά φτάνουμε εκεί αλλά, όπως και να ‘χει, η πρόοδος είναι πρόοδος!»

Η αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων περιτοιχισμένη έπαυλη της αοιδού στο Λος Άτζελες

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ