Πραγματικοί ακτιβιστές “συλλαμβάνουν” αντιπρόεδρο της Sony σε καυτό ραντεβού με 15χρονο [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια νίκη για το καλό

Aντιπρόεδρος της Sony και υπεύθυνος για το Playstation Network πιάστηκε στην κάμερα να περιμένει 15χρονο για “να παίξουν διπλάκι”

Εκεί που ο νόμος κάνει τα στραβά μάτια, η δύναμη του πραγματικού ακτιβισμού λάμπει. Αυτό τουλάχιστον απέδειξε η ομάδα ακτιβιστών People v Preds (Άνθρωποι εναντίον θηρευτών), της οποίας η αποστολή, σύμφωνα με το επίσημο site της είναι:

“Τσακώνουμε διαδικτυακούς θηρευτές που κυνηγούν παιδιά για σεξουαλικές δραστηριότητες””

Ο τρόπος δράσης της ομάδος είναι σχετικά απλός αλλά αποτελεσματικός. Τα κομάντα της οργάνωσης αναγκάζονται κυριολεκτικά να βουτούν στον βούρκο των ιδιωτικών γκρουπ και ομάδων των κοινωνικών δικτύων των προοδευτικών εφαρμογών γνωριμιών της υπερηφάνειας αλλά και site προσωπικών αγγελιών και προσποιούμενα τους ανηλίκους κλείνουν ραντεβού με τα ανθρώπινα σκουπίδια που καραδοκούν εκεί.

Αφού ο θηρευτής κλείσει το ραντεβού με τον/την υποτιθέμενο ανήλικο, στην θέση του εμφανίζονται συνεργεία της People v Preds ή PvP για συντομία, με κάμερες όπου τον προτρέπουν να “χαμογελάσει για το πουλάκι”.

via GIPHY

Στην συνέχεια το βίντεο ανεβαίνει στους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας των ακτιβιστών και στο YouTube και συνήθως η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τελευταίος θηρευτής που έπεσε στα δόκανα της PvP είναι ο Τζορτζ Κασιόπο (George Cacioppo) ο οποίος τυγχάνει αντιπρόεδρος της Sony στον τομέα του Playstation Network από το 2013. Ενδεικτικό είναι πως το προφίλ του στο LinkdIn για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πια.

Σύμφωνα με την PvP και τον όγκο του αποδεικτικού υλικού που έδωσε στη δημοσιότητα, ο κύριος Κασιόπο, ήρθε σε επαφή με τον άνθρωπο της PvP που υποδυόταν το 15χρονο αγόρι, μέσω της εφαρμογής πολύχρωμων και εμπεριεκτικών γνωριμιών “Grindr”.

Κατά τις συνομιλίες τους, ο Κασιόπο που συστήθηκε αρχικά ως “Τζεφ”, αφού απέστειλε στον “15χρονο” φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν απόκρυφα μέρη της ανατομίας του, έδωσε την διεύθυνση της οικίας του και έκλεισε ραντεβού για “τετ-α-τετ” για το ίδιο κιόλας βράδι στις 04:30.

Για κακή του τύχη, στο ραντεβού δεν εμφανίστηκε ένα 15χρονο πρόθυμο να παίξει fortnite μέχρι τελικής πτώσης αλλά η ομάδα των ακτιβιστών με κάμερες, όπου και κατέγραψε τον Κασιόπο να περιμένει έξω από την οικία του το παιδί. Ενδιαφέρουσα και ενδεικτική ίσως λεπτομέρεια για τον τρόπο δράσης του εν λόγω θηρευτή, είναι η επιλογή της ένδυσης του, μιας και φορούσε μπλουζάκι με το λογότυπο του Playstation 5. Ακούγοντας τις ερωτήσεις των ακτιβιστών, ο μεσιέ αποσύρθηκε στην οικία του.

Άξιο αναφοράς είναι πως την είδηση έκανε γνωστή μόνο ο Tipster από το Twitter και έκαναν viral προσωπικότητες του “δεξιού” YouTube ενώ τα συστημικά μέσα έκαναν πως κοιμούνται για δυο 24τετράωρα. Έπρεπε να έρθει η ανακοίνωση της Sony, σύμφωνα με την οποία ο κύριος Τζορτζ Κασιόπο αποτελούσε παρελθόν για την εταιρεία για να αποφασίσουν να αναφερθούν στο θέμα.

Η είδηση σχολιάστηκε στο Twitter…

“Tι στο καλό συμβαίνει με αυτές τις Εταιρείες…Θεέ μου.”

“Είναι πραγματικά ενδιαφέρον το γεγονός πως ούτε ένα site σχετικό με τα νέα των videogames δεν έχει αναφερθεί στις κατηγορίες για τον Τζορτζ Κασιόπο……|

“Η Sony μας κάνει επίδειξη ηθικής ανωτερότητας σχετικά με τον φεμινισμό, τους ΛΟΑΤΚΙ και τρομοκρατικές οργανώσεις σαν τους Antifa και τους BLM. Ο Γενικός Αντιπρόεδρος του Playstation Network συλλαμβάνεται να κανονίζει ραντεβού για σεξ με 15χρονο αγόρι.

Κάντε μας λίγη επίδειξη ηθικής ανωτερότητας παραπάνω, συνουσιασμένα καθάρματα!”

“Σιγή ιχθύος στα MME για την σύλληψη του Τζορτζ Κασιόπο”

“Οι δημοσιογράφοι των βιντεοπαιχνιδιών έχουν κάνει αβαβά την υπόθεση Τζορτζ Κασιόπο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να ΤΗΝ ΔΟΥΝ. Είναι πολύ απασχολημένοι να κυνηγάνε εύκολους στόχους σαν την Activision Blizzard; Tι έγινε, φοβάστε να ασχοληθείτε με το θέμα;”

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ