Οι Demi Lovato τραγούδησαν ζωντανά για φάντασμα -θύμα της Πατριαρχίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Και ίσως αυτός να είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός τίτλος είδησης για το 2021

Μια συναυλία αποκλειστικά για έναν μεταφυσικό θεατή έδωσαν οι τραγουδίστρια Demi Lovato

©PEACOCK TV

Με εντυπωσιακά ταχείς ρυθμούς ανεβαίνει στο προσωπικό μας τοπ 10 των αστειότερων κλόουν ερμηνευτών του τσίρκου η ηθοποιός, αοιδός και τηλεπερσόνα Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato).

Η αξιόλογη “μη-δυαδική” 21χρονη που επιθυμεί να την αποκαλούμε με τις αντωνυμίες “αυτοί/εκείνοι”, όπως ίσως θα θυμόσαστε, αποφάσισε τελευταία στα πλαίσια της τηλεοπτικής εκπομπής “Αγνώστου Ταυτότητος με την Ντέμι Λοβάτο” (Unidentified with Demi Lovato) να ασχοληθεί σοβαρά με την έρευνα του ανεξήγητου.

via GIPHY

Σε μια από τις επιτόπιες έρευνες εντός ενός παλαιού στοιχειωμένου οίκου ανοχής στην Αριζόνα, οι κυρία Λοβάτο με τους φίλους τους Μάθιου Σκοτ (Matthew Scott) και Κρις Σμιθ (Chris Smith), “συναντήθηκαν” με ένα “πνεύμα που είχε τραυματική εμπειρία με άντρες”.

Αι τρεις ερευνηταί επί τω έργω
©PEACOCK TV

Οι ατρόμητη ερευνήτρια δεν δίστασε να κάνει καυτές και δύσκολες ερωτήσεις στο μεταφυσικό όν όπως: “Έχεις συναντήσει εξωγήινους, ούφο ή διαστημάνθρωπους;” για να λάβει καταφατική απάντηση (;) διαμέσου ενός μηχανήματος το οποίο τους επιτρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τις άυλες φασματικές οντότητες.

Η συνέντευξη όμως πήρε άλλη τροπή όταν οι Λοβάτο ρώτησε το φάντασμα αν είναι το ίδιο “διαστημάνθρωπος”. Όλως περιέργως, το όν από μια άλλη διάσταση δεν απάντησε.

Η ομάδα των ερευνητών του ανεξήγητου σάστισε καθώς το να μην απαντήσει το αόρατο φάντασμα που υπέφερε κάποια στιγμή του χωροχρονικού συνεχούς από την Αιώνια Τυραννία της Πατριαρχίας, είναι κάτι το πρωτοφανές!

Την λύση έδωσε ο κύριος Σμιθ ο οποίος δικαιολόγησε την σιωπή του φαντάσματος από την ύπαρξη στο δωμάτιο τόσο του ιδίου όσο και του Μάθιου Σκοτ, δηλαδή δυο ανδρών !

«Ίσως δεν θέλει να απαντήσει επειδή είμαστε δυο άνδρες στο δωμάτιο και το φάντασμα δεν πάει τους άντρες!», είναι καταγεγραμμένος να δηλώνει ο κύριος Σμιθ, κάτι το οποίο βρίσκει σύμφωνους και τους Ντέμι Λοβάτο αλλά και τον κύριο Σκοτ.

Αφού οι δυο άντρες αποχώρησαν από το δωμάτιο αφήνοντας μόνους τους Λοβάτο με το εξωγήινο φάντασμα-θύμα της Πατριαρχίας, η αοιδός ρώτησε: «Δεν ήθελες να μιλήσεις επειδή ήταν τα αγόρια εδώ μέσα;». Τότε και μόνο τότε, η διαστρική μεταφυσική οντότητα που κάποια στιγμή στο παρελθόν άφησε τον πλανήτη της για μια καριέρα ιερόδουλης στην έρημο της Αριζόνα, κατάφερε και βρήκε την δύναμη να μιλήσει, σπάζοντας τα στερεότυπα και σκορπώντας συγκίνηση στο στοιχειωμένο από κακοποιημέν@ εξωγήινους οίκο ανοχής. Η ειδική συσκευή έκανε έναν θόρυβο, κάτι που έκανε τους Λοβάτο να πουν: «Α, κατάλαβα. Έχεις υποστεί τραύμα, γι’ αυτό δεν συμπαθείς τους άντρες! Έχω κι εγώ τραυματική εμπειρία και έτσι σε νιώθω και σε καταλαβαίνω”.

Οι δυο άντρες, ακούγοντας έξω από το δωμάτιο τα δυο έλλογα όντα μέσα να συνομιλούν, πρότειναν στους Λοβάτο να πουν ένα τραγουδάκι για το βασανισμένο εξωγήινο πνεύμα, προφανώς για να πάνε τα πατριαρχικά φαρμάκια κάτω. Κάτι που ευχαρίστως και έκαναν οι Λοβάτο.

Μετά την μίνι συναυλία το ειδικό και εντελώς χρήσιμο μηχάνημα επικοινωνίας με τον άλλο κόσμο έκανε “πάρα πολύ θόρυβο”, κάτι που οι ερευνητές του αγνώστου με την πείρα τους ερμήνευσαν σαν “standing ovation” (όρθιο χειροκρότημα), ενδεικτικό του ενθουσιασμού της μεταφυσικής οντότητάς για την ερμηνεία των τραγουδίστριας.

via GIPHY

«Δεν είχα λάβει ποτέ χειροκρότημα από φαντάσματα, αλλά θέλω να πιστεύω πως χειροκρότησε όρθιο!» αναφώνησε η 21χρονη.

Καλό παράδεισο και ταχεία ανάρρωση να ευχηθούμε στην βασανισμένη διαστρική ψυχή που μαρτύρησε στα χέρια της Πατριαρχίας της Παντοδύναμης, κάποια στιγμή σε αυτό το μπουρδέλο της Αριζόνα.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ