Βγαλμένος από το World of Warcraft θα είναι ο γάμος τ@ γιου της Jamie Lee Curtis [BINTEO]

Η ίδια θα παραστεί με κοστούμι από το παιχνίδι

Θεματικός θα είναι ο γάμος του γιού της διασήμου ηθοποιού με την καλή του

Η ηθοποιός με τον γιό της σε παλαιότερο ενσταντανέ

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τ@ γιο της ηθοποιού Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) ο οποίος μόλις πέρυσι είχε συγκινήσει την σκηνή του παγκοσμίου τσίρκου, ανακοινώνοντας πως είναι διεμφυλικός.

Αυτή τη φορά, @ Ρούμπι απασχολεί την επικαιρότητα με ακόμα πιο ευχάριστα νέα. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) η ευτυχής μητέρα του, ο 27χρονος κόρης της σκοπεύει σύντομα να νυμφευθεί την αγαπημένη του τον ερχόμενο Μάιο.

Το ευτυχές γεγονός θα διεξαχθεί στην αυλή του σπιτιού της, και όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, θα έχει αυστηρό dress code καθώς όλοι οι καλεσμένοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι σαν χαρακτήρες από τον κόσμο του World of Wacraft.

«Τον Μάιο @ Ρούμπι και η Σίνθια παντρεύονται στην αυλή, τον γάμο θα τον τελέσω εγώ η ίδια. Πρόκειται για έναν γάμο-μασκέ (cosplay), κάτι που σημαίνει πως οι καλεσμένοι θα πρέπει να φορούν ένα κοστούμι. Θα πρέπει να έρθουν μασκαρεμένοι!», εξήγησε στον παρουσιαστή η 63χρονη ηθοποιός.

Όσο για το δικό της κοστούμι, η Κέρτις αποκάλυψε πως «Το επέλεξαν για εμένα @ Ρούμπις και η Σίνθια. Πρόκειται για την Jaina Proudmoore! Είναι από ένα παιχνίδι, το ξέρει κανένας από εδώ; Είναι ένα παιχνίδι, και πρόκειται για μια ναύαρχο!».

Η Jaina Proudmoore

Η ηθοποιός φαίνεται πως είναι παίκτρια όχι μόνο του παιχνιδιού αλλά και fan του κόσμου του Warcraft. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί στο πλευρό του γιού της στην πρεμιέρα της ταινίας ντυμένη Shaman, ενώ εκείνος ήταν ένας ατρόμητος Warrior, αμφότεροι Orcs, ενώ κάποια στιγμή είχε αποκαλύψει πως είχε παρευρεθεί σε ένα από τα ετήσια φεστιβάλ του παιχνιδιού που διοργανώνει η Blizzard ντυμένη Undead όπου και πέρασε απαρατήρητη.

Όσο για τα σχέδια της να ντυθεί “Μπουμπουλίνα της Alliance”, αυτά δείχνουν να έχουν κάποιες δυσκολίες. Όπως αποκάλυψε το PCGamer, η ράφτρα που ήταν υπεύθυνη να επιμεληθεί το γαμοκοστούμι της είναι Ρωσίδα, κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο δεν μπορεί να στείλει το κοστούμι στις ΗΠΑ αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν και ανήθικο.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη σε αυτό το σημαντικό για το τσίρκο μας θέμα, θα σας ενημερώνουμε.

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ