Disney: Σοκ από τις εσωτερικές συνομιλίες στελεχών που ήρθαν στο φως [ΒΙΝΤΕΟ]

Αποκαλύπτουν τα πολύχρωμα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον

Ετοιμαστείτε για χωρίς προηγούμενο επίθεση της προόδου καθώς μια αποκάλυψη από τις εσωτερικές διαβουλεύσεις της Disney (ξανα)επιβεβαίωσε τους ακροακραίους

Με την κοινωνική μηχανική φαίνεται πως ασχολείται, όλο και περισσότερο η αγαπημένη πολυεθνική Disney, αν τουλάχιστον ευσταθούν τα όσα αποκάλυψε ένας Αμερικανός δημοσιογράφος.

Πρόκειται για τα πλάνα μιας εσωτερικής ενημέρωσης μέσω τηλεδιάσκεψης των στελεχών του κολοσσού της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας (;) τα οποία εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Ρούφο (Christopher Rufo) και αποσπάσματα-φωτία της οποίας μοιράστηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Όσο ακόμα τον έχει, υποθέτουμε.

Ο κύριος Κρίστοφερ Ρούφο

Η τηλεδιάσκεψη έγινε προκειμένου να συντονιστούν οι “δράσεις” των διαφορετικών τμημάτων της πολεθνικής έναντι του based χαμογελαστού ρεπουμπλικανού δικτάτορα και Κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις (Ron DeSantis) και του πρόσφατου νομοσχεδίου του που απαγορεύει την πολύχρωμη κατήχηση στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Πολιτείας.

Ο δημοσιογράφος δημοσιοποίησε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα τα οποία όχι μόνο είναι ενδεικτικά, αλλά και επιβεβαιώνουν όλους εκείνους που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνουν την ύπαρξη συγκεκριμένης ατζέντας στα προϊόντα της βιομηχανίας της ποπ ψυχαγωγίας.

Σε ένα απόσπασμα για παράδειγμα, η παραγωγός της Disney Λατόγια Ράβενο (Latoya Raveneau) ενημερώνει τους συνομιλητές της πως η ομάδα της έχει καταφέρει να ενσωματώσει μια “καθόλου μυστική γκέι ατζέντα” και συνεχώς “προσθέτει κουήρ νότες (queerness)” στα παιδικά προγράμματα του ομίλου.

Σε ένα άλλο απόσπασμα ο συντονιστής παραγωγής κύριο Άλεν Μάρτιος (Allen March) ορκίζεται πως η δική του ομάδα έχει ταχθεί “στην εξερεύνηση κουήρ ιστοριών” και όχι μόνο. Ο συμπαθής και καθόλου σκιαχτικός κύριος Μάρτιος ενημερώνει πως έχουν φτιάξει και ένα σύστημα καταγραφής προκειμένου να είναι σίγουροι πως “δημιουργούν αρκετούς μη ετεροκανονικούς, ενσωματωμένους τρανς και αμφιφυλόφυλους χαρακτήρες” στα κινούμενα σχέδια που βλέπουν τα παιδιά μας.

Λίγο αργότερα, το σώου συνεχίζεται με την Διευθύντρια Συμπερίληψης Βίβιαν Γουέαρ (Vivian Ware) η οποία ενημερώνει πως η Disney έχει απαλείψει τους όρους “κυρίες, κύριοι, αγόρια και κορίτσια” από τα θεματικά πάρκα της, προκειμένου να ενισχύσει την δημιουργία “αυτής της στιγμής μαγείας” στα παιδάκια που τα επισκέπτονται και τα οποία δεν αυτοπροσδιορίζονται με τους “παραδοσιακούς φυλετικούς ρόλους”.

Επόμενο παρατράγουδο είναι η ακτιβίστρια της εταιρείας Ναντίν Σμιθ (Nadine Smith), της ΜΚΟ “Ισότητα στη Φλόριντα” η οποία ενημερώνει τους συνδαιτυμόνες πως ο based Κυβερνήτης ΝτεΣάντις θέλει “να μας εξαϋλώσει”, “να ποινικοποιήσει την ύπαρξη μας” διασπείροντας την θεωρία συνομωσίας πως οι γκέι θέλουν “να πάρουν τα παιδιά σας”.

Το καλύτερο όμως νούμερο του τσίρκου δεν μπορεί παρά να είναι η Πρόεδρος της Disney corporate Κέρι Μπούρκ (Karey Burke) η οποία με δάκρυα στα μάτια ενημερώνει πως σαν “μητέρα ενός τρανς και ενός πανσεξουαλικού παιδιού” σκοπεύει να προωθήσει “πολλούς, πολλούς, πολλούς ΛΟΑΤΚΙ πρωταγωνιστές” τις μελλοντικές παραγωγές της εταιρείας.

Οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα ήταν άμεσες

«Σκεφτείτε το καλά πριν επιτρέψετε σε αυτούς τους ηθικά παράφρονες να εγχύσουν τον κώδικα αξιών τους στο παιδί σας»

«Μην γυρίσετε το βλέμμα σας, μην τολμήσετε να γυρίσετε το βλέμμα σας. Για όλα αυτά και πολύ χειρότερα είχατε προειδοποιηθεί.»

«Η μαλ@κία αείναι ατελείωτη.»

«Θα έλεγε κανείς πως ένα κάρο ψυχικά ασθενείς μπήκαν στην ίδια συμμορία, άρπαξαν τα ηνία της εξουσίας και προσπάθησαν βιαίως να χώσουν το δόγμα τους στα λαρύγγια όλων των υπολοίπων.»

Ενώ τις αποκαλύψεις σχολίασε και ο Μέγας Δούκας των Πατριαρχικών Ταγμάτων και Κυβερνήτης του Δουκάτου της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις στον Νυκτέπαρχο της Αυλής της Δύσεως, Τάκερ Κάρλσον (Tucker Carlson), όπου και αναρωτήθηκε γιατί θα πρέπει τα νήπια της Πολιτείας του να μαθαίνουν για τον διεμφυλισμό.

Aν ανήκετε στο κομμάτι εκείνο του πληθυσμού που ανησυχεί για την δύναμη της κοινωνικής μηχανικής και στο φινάλε δεν εμπιστεύεται τύπους σαν τον Άλεν Μάρτιο να λένε παραμύθια στα παιδιά τούς όσο εκείνοι είναι στη δουλειά τους, αν εξοργιστήκατε με την απορία του τι δουλειά έχει μια εταιρεία να κάνει κουήρ κατήχηση στα παιδιά σας, θυμηθείτε το τον ερχόμενο Ιούνιο όταν η συνδρομητική πλατφόρμα της εταιρείας Disney+, θα γίνει διαθέσιμη στην χώρα μας.

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ