Ανέλπιστη εξέλιξη: Η κληρονόμος της οικογένειας Disney αποκαλύπτει πως αυτοπροσδιορίζεται σαν άντρας

Και επιτίθενται οικογενειακώς στον Ron DeSantis

Να μοιραστεί με όλον τον ντουνιά τι κάνει στο κρεβάτι της θέλησε μια εκ των κληρονόμων της αυτοκρατορίας του Walt Disney

Φωτογραφία από τον χρήστη Craig Adderley στο Pexels

Εντυπωσιακά και ανέλπιστα νέα μας έρχονται από τα πολύχρωμα καζάνια του πολυεθνικού κωλοσσού Disney που απασχολεί για άλλη μια φορά για την ατζέντα της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τον πρόσφατο νόμο που τέθηκε σε ισχύ στην Φλόριντα και αφορά την προστασία της ελευθερίας της διαμόρφωσης της προσωπικότητας των παιδιών, καθώς απαγορεύει την εισαγωγή διδασκαλίας ή κατήχησης περί κοινωνικο-πολιτικών θεμάτων ή θεμάτων σεξουαλικού προσανατολισμού από το εκπαιδευτικό προσωπικό ή τρίτους σε παιδιά του νηπιαγωγείου μέχρι και τρίτης τάξης του δημοτικού, οι κληρονόμοι του Γουόλτ Ντίσνεϊ (Walt Disney) έδωσαν μια κυριολεκτικά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μιλάμε φυσικά για τον νόμο που πολεμιστές του ουράνιου τόξου θέλουν να αποκαλούν “Don’t say gay bill”, και τον οποίο για κάποιο λόγο ο κωλοσσός της ψυχαγωγίας θεωρεί προσωπική του υπόθεση να καταργήσει.

Στην συνέντευξη που έδωσαν στους Los Angeles TimesΡόι Ντίσνεϊ (Roy Disney), η σύζυγος του Σέρι Ντίσνεϊ (Sheri Disney) και η θετή τους κόρη Τσάρλι Κόρα Ντίσνεϊ (Charlee Corra Disney), αποκάλυψαν πως η 30χρονη κόρη τους Τσάρλι, εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια είναι πλέον, γιός.

H Τσάρλι Κόρα Ντίσνεϊ

Η σίγουρα ευχάριστη για κάθε πατέρα είδηση συνοδεύτηκε με την υπόσχεση του Ρόι πως πρόκειται να διαθέσει το ποσό του μισού εκατομμυρίου δολαρίων στην ΜΚΟ Human Rights Campaign για να ενισχύσει τον πολύχρωμο και προοδευτικό τους αγώνα κατά της λογικής.

Την υποστήριξη της στην οικογένεια του αδελφού της εξέφρασε και η Αμπιγκέϊλ Ντίσνεϊ από τον λογαριασμό της στο Twitter:

«Σκάω από περηφάνια σήμερα για αυτό που έκαναν ο αδελφός μου και η σύζυγος του. Τόσο τόσο τόσο περήφανη!!!»

Η Τσάρλι που πλέον είναι ο Τσάρλις, είναι ‘πιστήμονας/’πιστημόνισσα και -παραδόξως- καθηγήτρια βιολογίας, οπότε κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως αγνοεί το τι είναι τα χρωμοσώματα, θέλει να χρησιμοποιούμε τις αντωνυμίες αυτοί/εκείνοι όταν αναφερόμαστε σε αυτήνανε, είχε κάτι να πει για την εφιαλτική κατάσταση που βιώνουν οι ΚΑΙΤΛΟ της Φλόριντα.

«Νιώθω ότι δεν κάνω αρκετά πολλά για να βοηθήσω. Δεν καλώ γερουσιαστές ούτε αναλαμβάνω δράση. Ένιωθα ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα», ανέφερε ενδοσκοπικά η Τσάρλις καταφέρνοντας με αξιοζήλευτους ελιγμούς να αυτοθυματοποιηθεί, ενώ συνέχισε μιλώντας για αυτό που αγαπά περισσότερο, τον εαυτό της:

«Μεγαλώνοντας είχα ελάχιστα ανοιχτά γκέι πρότυπα. Και σίγουρα δεν είχα τρανς ή μη δυαδικά πρότυπα! Δεν έβλεπα τον εαυτό μου να αντικατοπτρίζεται πουθενά και αυτό με έκανε να νιώθω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί μου!».

via GIPHY

«Γιατί να νομοθετήσουν κάτι τέτοιο; Γιατί τα ΛΟΑΤΚΙ παιδιά (νήπια) να μην μπορούν να μάθουν για την κοινότητά τους και την ιστορία τους στο σχολείο ή να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν;»

Γρανιτένια επιχειρήματα και αλάνθαστη λογική, όπως βλέπετε κυρίες και κύριοι, οπότε το μόνο που μας απομένει να πούμε είναι Ντεσάντις άρχοντα πάρε τους τα υπάρχοντα!

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ