Στο φεστιβάλ υπερηφάνειας της Πενσυλβάνια ένας ημίγυμνος στρίπερ μάθαινε στα παιδάκια pole dancing [ΒΙΝΤΕΟ]

Γίνονται πραγματάκια

Να μάθουν τα παιδιά της Πολιτείας του pole dancing φρόντισε ο Κυβερνήτης της Πενσυλβάνια

Έντονα Υγιώς αντέδρασε η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών του Twitter στο θέαμα ενός γυμνού μαντραχαλαίου να μαθαίνει σε ένα αγοράκι ντυμένο με ουρανιοτοξί φούστα να κάνει pole dancing.

Πρόκειται για το θέμα που πρόλαβε και έφερε στην δημοσιότητα ο μαχητής της λογικής Libs Of TikTok. Και λέμε “πρόλαβε” καθώς το αρχικό βίντεο της υπερηφάνειας και της ανεκτικότητας που είχε ανεβάσει ο/η γονέ@ του πιτσιρικά, έχει πλέον για άγνωστους λόγους κατέβει.

Το βίντεο είχε καταγραφεί στο καθιερωμένο από το καθεστώς φεστιβάλ των γκαίει της Πενσυλβάνια και σύμφωνα με την αρχική περιγραφή του, παράλληλα με όλα τα άλλα δρώμενα, υπήρχε και ένας στύλος στον οποίο ένας “έμπειρος και καταπληκτικός” εκπαιδευτής παρέδιδε μαθήματα pole dancing.

Το παραπάνω θέαμα διεξήχθη με τις ευλογίες του καρα-αριστερού Κυβερνήτη της Πολιτείας Τομ Λύκου (Tom Wolf), ο οποίος μάλιστα φρόντισε να επισημοποιήσει την υποστήριξη του επιστολή που δημοσιοποίησε το γραφείο του.

Αυτονόητες ήταν οι αντιδράσεις του λογικού κόσμου.

“Δεν θα υποστηρίξω ποτέ κανέναν Ρεπουμπλικανό υποψήφιο σε οποιοδήποτε επίπεδο διακυβέρνησης που δεν δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο νόμιμο μέσο για να σταματήσει κάτι τέτοιο και να τιμωρήσει όλους τους υπεύθυνους”

“Και αναρωτιόμαστε γιατί τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί δραματικά η αποδοχή των γκαίει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ!”

“Αρρώστια… 🤮🤮🤮”

“Γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν αυτό το ερωτικό και προκλητικό είδος χορού;”

“Δεν έχω κανένα θέμα με τα πράιντ, τα ίσα δικαιώματα, το γάμο κτλ… Δεδομένων αυτών, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ; Ποιός την θεώρησε αυτήν μια καλή ιδέα;”

…Προφανώς ο Κυβερνήτης Λύκος.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ