Για κάποιον λόγο το Lightye@r δεν θα ενταχθεί στην Disney+ για τους συνδρομητές της Μέσης Ανατολής

Μεγάλο μυστήριο

Οι συνδρομητές του Disney+ που κατοικούν στις χώρες της Μέσης Ανατολής δεν θα μπορούν να απολαύσουν το εμπεριεκτικό και υπερήφανο λεσβιακό φιλί στο Lightye@r

Συνεχίζονται τα ανεξήγητα πράγματα για τον Buzz Lightyear κυρίες και κύριοι καθώς μετά τον αποκλεισμό της από τις κινηματογραφικές αίθουσες των χωρών της Μέσης Ανατολής, η έντονα φορτισμένη με διαφορετικότητα και wokeness συνέχεια του Toy Story, δεν θα εμφανιστεί ούτε στην συνδρομητική πλατφόρμα της Disney.

H ταινία απαγορεύτηκε από 14 μουσουλμανικά κράτη της Μέσης Ανατολής καθώς “δεν πληρούσε τις αποδεκτές προδιαγραφές”, καθώς όπως είναι πλέον γνωστό απεικονίζει ένα λεσβιακό φιλί.

Ορισμένες χώρες, όπως η Μαλαισία, είπαν στη Disney ότι θα κυκλοφορούσαν την ταινία εάν η εταιρεία έκανε ορισμένες περικοπές στην “πρόοδο” και την “υπερηφάνεια”, κάτι όμως που η Disney απέρριψε και επέλεξε να μην προβληθεί καθόλου η ταινία σε αυτές της χώρες.

Με την κυκλοφορία πλέον της ταινίας στην συνδρομητική πλατφόρμα της σε όλον τον κόσμο, έγινε αντιληπτό πως και οι δυο πλευρές, αυτή της Disney αλλά και οι μουσουλμανικές χώρες, δεν έχουν καμιά διάθεση να υποχωρήσουν, συνεχίζοντας έτσι τον αμοιβαίο αποκλεισμό.

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ