Ο Joe Rogan πιστεύει πως η έφοδος του FBI στο Mar-A-Lago έγινε (και) για να τεθεί εκτός εκλογών 2024 ο Trump

Και δεν είναι ο μόνος

Την καχυποψία του σχετικά με τα κίνητρα της έρευνας του FBI εναντίον του Trump εξέφρασε ο Joe Rogan

Όπως ίσως θα γνωρίζετε, ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI έκαναν μια πρωτοφανή έφοδο στην οικία του Χρυσαφένιου Αυτοκράτορα στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα. Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, η επιχείρηση φέρεται να πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ποινικής έρευνας του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ στα πεπραγμένα του Προέδρου Τραμπ.

Ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός, podcaster και κωμικός Τζο Ρόγκαν (Joe Rogan) όμως, δεν δίστασε να αμφισβητήσει δημοσίως τα κίνητρα πίσω από την άνευ προηγουμένου εισβολή του FBI.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος σχολιαστής, κατά τη διάρκεια της χτεσινής του συνομιλίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο του σατιρικού ειδησεογραφικού site Babylon Bee Σεθ Ντίλον (Seth Dillon), εξέφρασε την άποψη πως η ομοσπονδιακή έρευνα θα μπορούσε να έχει πολιτικά κίνητρα. Δεν παρέλειψε όμως παράλληλα να ζητήσει ο Τραμπ να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη στην περίπτωση που έχει παραβιάσει τους νόμους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ “Οι πράκτορες του FBI που ερεύνησαν τη Δευτέρα το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, κατέσχεσαν 11 σετ διαβαθμισμένων εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είχαν χαρακτηριστεί ως άκρως απόρρητα”.

Σχετικά με τα ευρήματα αυτά, ο κύριος Ρόγκαν αναρωτήθηκε:

«Δηλαδή, νομικά, τι βρήκαν; Και όντως έχει πρόβλημα; Διότι νομίζω ότι ο στόχος ήταν να προσπαθήσουν να τον πετάξουν έξω από τις εκλογές του 2024, σωστά; Δικάζοντάς τον για εγκλήματα. Νομικά μιλώντας, τι έκανε;»

Ο κύριος Ρόγκαν (αριστερά) και ο κύριος Ντίλον (δεξιά)

Ενώ ο κύριος Ντίλον συμπλήρωσε:

«Πρόκειται πραγματικά για τόσο εμπιστευτικές πληροφορίες που δεν έπρεπε να έχει στο σπίτι του και ήταν τόσο σημαντικές που δεν μπορούσαν απλώς να τις ζητήσουν; Έπρεπε να εισβάλουν βιαίως και να τις πάρουν;»

«Σχετικά με αυτό, νομίζω ότι το πρόβλημα είναι να το έχεις στην κατοχή σου, σωστά;» είπε ο Ρόγκαν. «Επειδή αν διατηρείς τέτοια έγγραφα σε μη ασφαλή τοποθεσία, ανασφαλή όσον αφορά την προστασία της κυβέρνησης, τότε αυτό είναι πρόβλημα. Επειδή αυτά τα έγγραφα μπορούν να φτάσουν ακόμη και στην Κίνα», πρόσθεσε.

«Πιστεύεις πως κάτι τέτοιο είναι μια πραγματική ανησυχία; Ή μήπως θέλουν να βρουν κάτι, οτιδήποτε, που να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να τον αποτρέψουν να ξανατρέξει;» τον ρώτησε ο Ντίλον.

«Νομίζω ότι ισχύουν και τα δύο», απάντησε ο Ρόγκαν. «Νομίζω ότι κάνουν ακριβώς αυτό, χρησιμοποιούν το FBI με τρόπο που δεν θα το χρησιμοποιούσαν ποτέ εναντίον της Χίλαρι Κλίντον για παράδειγμα, και τον κυνηγούν με τρόπο που δεν θα κυνηγούσαν ποτέ κάποιον από το πελατολόγιο της Γκισλέιν Μάξγουελ (Ghislaine Maxwell). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει κάποια συζήτηση για το αν κάποιος έχει πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα. Κανείς δεν πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου», συμπλήρωσε ο Ρόγκαν.

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ