Έντρομη μητέρα καταγγέλλει διαδικτυακό φόρουμ πως έχει μετατραπεί σε όργανο τρανς-κατήχησης

Το χαρακτηρίζει "κουτί της Πανδώρας της ανηθικότητας"

Αναστατωμένη είναι μια γυναίκα που έριξε μια ματιά στο τι συμβαίνει στις δημόσιες συζητήσεις ενός από τα διασημότερα ΛΟΑΤΚΙ φόρα

Εξαιρετικά ανήσυχη δηλώνει μια μητέρα και αυτοπροσδιοριζόμενη ως “φεμινίστρια και ψηφοφόρος των Δημοκρατικών” από την Νέα Υόρκη η οποία ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ένα “κουτί της Πανδώρας” με ακατάλληλο περιεχόμενο στο “Trevor Space”, το διαδικτυακό φόρουμ της ΛΟΑΤΚοργάνωσης ‘The Trevor Project’.

Η “Ρέιτσελ” όπως αναφέρεται η μητέρα, δήλωσε στο National Review ότι με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την “δυσφορία φύλου” η κόρη της, έφτιαξε ένα μυστικό προφίλ στο φόρουμ του The Trevor Project με σκοπό να αναζητήσει πληροφορίες.

Εκεί όμως, τρομοκρατημένη ανακάλυψε σωρεία δημοσιεύσεων από ενήλικα μέλη του φόρουμ όπου έδιναν συμβουλές σε παιδιά για το πώς να κρύψουν τις “φυλομεταβάσεις” τους από τους γονείς τους, μέχρι να ενηλικιωθούν.

“Κάποιες ημέρες αισθάνομαι περισσότερο αρσενικό και κάποιες άλλες πιο θηλυκό. Αλλά δεν έχει σημασία το τι νιώθω, καθώς προτιμώ να είμαι κορίτσι. Αυτό με κάνει τρανς ή φυλορευστή; Βοηθήστε με!”, αναγράφει σε μια δημοσίευση του ο γιός κάποιου, για να λάβει από έναν ενήλικα την απάντηση: “Βάσει των γραφομένων σου, θα έλεγα πως είσαι αρκετά τρανς”.

Στο φόρουμ της προβεβλημένης οργάνωσης υπάρχουν επίσης αμέτρητες δημοσιεύσεις από παιδιά που κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο προμήθειας “χωρίς να το μάθουν οι γονείς” βοηθημάτων ακόμα και φαρμακευτικών ορμονών για φυλομετάβαση καθώς επίσης και πολλές δημοσιεύσεις που εκθειάζουν τον εθελούσιο ακρωτηριασμό.

Στην συνέντευξη της η Ρέιτσελ είπε ότι βρήκε επίσης δημοσιεύσεις όπου παιδιά ακόμα και 13 ετών ρωτούσαν ενήλικες στα φόρουμ για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τα φετίχ τους.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον και ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι τα φόρουμ περιλάμβαναν μόνο κατηγορίες σχετικά με “Μετάβαση”, “Μόδα και ομορφιά”, “Δυσφορία” και “Queer, μη δυαδικό και ρευστό φύλο”, ενώ παραδόξως δεν υπάρχει πουθενά η κατηγορία “Απομετάβαση”.

via GIPHY

Ο οργανισμός Trevor Project κατέχει εξέχουσα θέση στις τάξεις του δικαιωματισμού καθώς -επισήμως- μόνο το 2020 έβαλε στα ταμεία του 35 εκατομμύρια δολάρια μόνο από χορηγίες. Ανάμεσα στους “ουρανιοτοξί χορηγούς” του, την υψηλότερη βαθμίδα για τους χορηγούς που έχουν δώσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια, είναι η Google, η Lululemon, η Abercrombie and Fitch, η Puma και η Macy’s. Στην κατηγορία των “πλατινένιων χορηγών”, εκείνων δηλαδή που έχουν δώσει τουλάχιστον 250.000 δολάρια είναι μεταξύ άλλων η Coca-Cola και το YouTube.

Η απάντηση στη χωματερή.

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ