Η Disney φέρνει σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνίστρια “τη μικρή αντίχριστη κόρη του σατανά” [ΒΙΝΤΕΟ]

Γενναία, προοδευτική και ενδυναμωτική σατανολατρεία για τα παιδιά μας

Μια παιδική σειρά με μαύρη μαγεία, δαίμονες και μπόλικο σατανισμό βάζει στην πλατφόρμα της η Disney

 ©FX Networks

Στο σημερινό επεισόδιο του “τι σκατά συμβαίνει στον κόσμο”, η άκρως συμπεριλιπτική πλατφόρμα της τρανς κατήχησης Disney+ εμπλουτίζει το προοδευτικό της οπλοστάσιο με μια σειρά κινουμένων σχεδίων που παίζει με τις γλυκές και κατάλληλες για παιδιά κάθε ηλικίας θεματικές της σατανολατρείας και του δαιμονισμού.

Πρόκειται για την σειρά με τον ευφυή τίτλο “Little Demon” της οποίας κεντρική ηρωίδα είναι η αντίχριστη η οποία ήρθε στη γη μετά από “μια ερωτική βραδιά” που πέρασε η μητέρα της πριν από 13 χρόνια με τον σατανά και πλέον πασχίζει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

©FX Networks

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, παρακολουθώντας τη σειρά μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν παγανιστικές τελετές, αίμα αλλά και “γυμνό χωρίς λογοκρισία”, και όποιος έχει πρόβλημα με αυτό είναι -προφανώς- κολλημένο μυαλό που δεν πιάνει το πνεύμα της εποχής και ανήκει στον μεσαίωνα.

Ο κρετινισμός των δημιουργών αλλά και ο προσανατολισμός της σειράς γίνεται ξεκάθαρος από το τρέιλερ καθώς μόλις στο 6ο δευτερόλεπτο φαίνεται στο σχολείο της ηρωίδας η επιγραφή “δεν είμαστε πια ρατσιστές”, ενώ ο σατανάς εμφανίζεται να διακηρύττει “το μέλλον είναι θηλυκό!”.

Την παραγωγή του “Little Demon” έχει αναλάβει το FX Network, θυγατρική της Disney και προφανώς για τα μάτια του κόσμου θα πλασαριστεί σαν “καρτούν για ενήλικους” -αν και περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα μιας 13χρονης- αλλά με την προσθήκη του στην κατεξοχήν για παιδιά πλατφόρμα του Disney+ αρχικά στην Αυστραλία και σταδιακά παγκοσμίως, είναι σίγουρο πως εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά θα έρθουν σε επαφή μαζί του.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ