Με την εθνοφυλακή θα απομακρύνει τους “προσφυγομετανάστες” που έστειλε ο DeSantis στην Μασαχουσέτη ο αλληλέγγυος Κυβερνήτης της

Απίστευτο ξεγύμνωμα των επαγγελματιών αλληλέγγυων

Δεν εκτίμησε η Μασαχουσέτη το δώρο που της έκανε η Φλόριντα

“Να πάτε αλλού”

Όπως ίσως θα γνωρίζετε, ο υπεράνθρωπος Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις (Ron DeSantis), παίρνοντας στα σοβαρά τις διακηρύξεις των Δημοκρατικών συναδέλφων του πως οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι ευλογία για τον τόπο που τους υποδέχεται, αποφάσισε να τους κάνει το πολυτιμότερο κατ’ αυτούς δώρο.

Σε μια εντυπωσιακή κίνηση αλληλεγγύης και συμπερίληψης, ο κύριος ΝτεΣάντις στα πλαίσια του προγράμματος αποσυμφόρησης της Φλόριντα από επενδυτές και επιστήμονες από τον τρίτο κόσμο και μεταφοράς τους σε Δημοκρατικά φρούρια της πολυφυλετικότητας και της διαφορετικότητας, έστειλε δυο αεροπλάνα με περί τους 60 νοματαίους στο μαγευτικό νησιωτικό θέρετρο της Μασαχουσέτης, Μάρθας Βίνεγιαρντ (Martha’s Vineyard).

Το νησί είναι γνωστό σαν παραθεριστικό θέρετρο της αντιτραμπικής ελίτ και σαν θερινή βάση του ζεύγους Ομπάμα, μιας και εκεί βρίσκεται η αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων βίλα τους.

Παραδόξως όμως, έγινε κάτι το εντελώς αναπάντεχο! Αντί για μιας θριαμβευτικής υποδοχής, ένα ζεστό πιάτο φαγητό, ένα κρύο κοκτέιλ και ανοικτές αγκαλιές, οι κατατρεγμένοι και καταταλαιπωρημένοι πρόσφυγοι και μετανάστες αντίκρισαν τους προοδευτικούς και ψυχοπονιάρηδες κάτοικους του θερέτρου να έχουν βγει στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την “λαθροεισβολή”;!;.

Ο Δημοκρατικός και ως εκ τούτου ηθικά ανώτερος από όλους τους υπολοίπους κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Τσάρλι Μπέικερ (Charlie Baker), εξίσου εκνευρισμένος με τον ζωηρό και αναπάντεχο επενδυτικό εμπλουτισμό που του έστειλε πεσκέσι ο ΝτεΣάντις, ανακοίνωσε χτες πως πρόκειται αναπτύξει τουλάχιστον 125 στρατιώτες της Εθνοφρουράς για την άμεση απομάκρυνσση των “παράνομων μεταναστών” όπως αποκάλεσε τις ταλαίπωρες με διδακτορικό στην αστροφυσική μωρομάνες, που του έστειλε ο επιβήτορας της Φλόριντα από τον νεοφιλελεύθερο παράδεισο του Μάρθας Βίνεγιαρντ.

via GIPHY

Ο χρήστης του Twitter και γενικώς βασισμένος Ίαν Μάιλς Τσεόνγκ (Ian Miles Cheong) θέλοντας να στηλιτεύει την εμετική υποκρισία τόσο του υπο προϋποθέσεις αλληλέγγυου Κυβερνήτη Μπέικερ όσο και των ευαίσθητων με τις πλάτες των άλλων κατοίκων του θερέτρου, ανέβασε μια φωτογραφία της πινακίδας “σήμα κατατεθέν” του Μάρθας Βίνεγιαρντ (μέχρι προχτές τουλάχιστον), που αναγράφει (μεταξύ άλλων): “Αλληλεγγύη στους μετανάστες και τους πρόσφυγες”.

Καλά πηγε αυτό.

Στην ανακοίνωσή του ο Κυβερνήτης Μπέικερ ενημερώνει πως με την βοήθεια της Εθνοφυλακής σκοπεύει να μεταφέρει τους μετανάστες σε κλειστό κέντρο εντός στρατιωτικής βάσης στην ενδοχώρα.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ