Ο Kanye West αγοράζει το Parler!

Tο χωρίς λογοκρισία αντι-Twitter

Στα χνάρια του Ίλον Μασκ δείχνει να περπατά ο Kanye West

O κύριος Γουέστ

Με μια λιτή της ανακοίνωση η διοίκηση του Parler, της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης που υπόσχεται πλήρη ελευθερία λόγου, ανακοίνωσε πως ο ράπερ Κάνιε Γουέστ (Kanye West) σκοπεύει να την αγοράσει.

Από τη μεριά του ο Γουέστ, ο οποίος πλέον ακούει στο όνομα «Ye», ανέφερε:

«Σε έναν κόσμο όπου οι συντηρητικές απόψεις θεωρούνται αμφιλεγόμενες, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα».

Η κίνηση αυτή του ράπερ, έρχεται λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του με την μπλούζα που έγραφε “White Lives Matter”, η οποία προκάλεσε το μένος των ορθοπολιτικών NPCS και έφτασε στο σημείο να χάνει τα συμβόλαια του με την Gap, πολύ πιθανόν την Adidas, η οποία δήλωσε πως “επανεξετάζει την συνεργασία τους”, το κλείσιμο του λογαριασμού του από την τράπεζα JPMorgan Chase αλλά και το κλείδωμα των λογαριασμών τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram.

To Parler, είναι μια από τις πλατφόρμες που δημιουργήθηκαν σαν εναλλακτικές μετά την αντιδημοκρατική επίδειξη δύναμης του συστήματος με την διαγραφή του λογαριασμού του Χρυσαφένιου Αυτοκράτορα από το Twitter, και βρέθηκε στο στόχαστρο των συστημικών μέσων καθώς κατηγορήθηκε πως διευκόλυνε τους διαδηλωτές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ