Απόλυτα ισορροπημένη vegan μπαχαλοσατανίστρια έκανε κολιέ τις… σάλπιγγες της

Και νιώθει "ενδυναμωμένη"

Κολιέ από τις σάλπιγγες της αποφάσισε να κάνει μια θηλυκότητα και υποστηρίζει πως ανακάλυψε την πραγματική της δύναμη

Εξαιρετικά νέα σας έχουμε απόψε από το δυστοπικό τσίρκο που λέγεται νεοφιλελεύθερη Δύση.

Εκεί λοιπόν που τα συναισθήματα και η επίδειξη κοινωνικής αρετής έχουν κατατροπώσει την λογική και το αυτονόητο, προφανώς και είναι αναμενόμενο μια 22χρονη κοπέλα να θέλει να στειρωθεί αφαιρώντας χειρουργικά τις σάλπιγγες της προκειμένου να μην αποκτήσει ποτέ παιδιά.

Πρόκειται για την Σαβάνα Μπλούϊν (Savannah Blouin), μια επαναστάτρια-vegan σερβιτόρα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ η οποία οικειοθελώς υπέστη σαλπιγγεκτομή προκειμένου να στειρωθεί για να μείνει ες αεί άτεκνη.

Θέλοντας να κρατήσει ένα ενθύμιο από αυτήν την σίγουρα μετά από πολλή ώριμη σκέψη πράξη της, η Μπλούϊν -μια ενήλικας- έφτιαξε ένα κολιέ με τις ακρωτηριασμένες της σάλπιγγες και -προφανώς- θέλησε να μοιραστεί την ψυχική της νόσο θαρραλέα πράξη της στα κοινωνικά της δίκτυα.

«Αφαίρεσα τις σάλπιγγες μου γιατί μια ζωή ξέρω πως δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά. Αν και δεν είχα αρχικά σκοπό να τις κάνω κολιέ, πλέον νιώθω πολύ ενδυναμωμένη που το έκανα», δήλωσε σε συνέντευξη της η νεαρή αξιοσέβαστη παλαβιάρα και προσέθεσε:

«Είμαι ευγνώμων που με την εγχείρηση μου αυτή μπορώ να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους να γίνουν κυρίαρχοι του σώματος τους με παρόμοιο τρόπο.»

via GIPHY

Δεν ξέρουμε για αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ενέπνευσε ανθρώπους να αηδιάσουν και να ευχαριστήσουν τον Θεό που τους έχει κρατήσει μακριά από την λατρεία του Θανάτου και της σήψης που έχει κυριεύσει κάποιους συνανθρώπους μας.

“-Γι’ αυτό πάντα λέω πως πρέπει να επαναφέρουμε την ντροπή. Άμεσα.

-Και τα άσυλα ανιάτων.”

“Κυριολεκτικά σατανισμός”

” ‘Κοιτάξτε με δώστε μου την προσοχή που έχω ανάγκη ανάγκηηηηηη’ “