Φήμες θέλουν την Kathleen Kennedy επιτέλους να αποχωρεί από την Lucasfilm [BINTEO]

Την χρύσωσαν για να αποχωρήσει

Νέες φήμες υποστηρίζουν ότι Kathleen Kennedy κατέληξε σε συμφωνία για την αποχώρηση της από την Lucasfilm και το Star Wars

H Καθλίν Κένεντι

Συγκρατημένα αισιόδοξοι θα νιώσουν οι φίλοι του Star Wars στο άκουσμα των φημών που θέλουν την καταστροφέα ενός σύμπαντος μακριά Καθλίν Κένεντι (Kathleen Kennedy) να αποχωρεί σύντομα από την Lucasfilm μετά από συνομιλίες με την μαμά-Disney.

Οι φήμες μας έρχονται από τον παραγωγό και σεναριογράφο Καμράν Πάσα (Kamran Pasha) ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι στο YouTube Valliant Renegade, αφού παραδέχτηκε πως πρόκειται για πληροφορίες που του μεταφέρθηκαν από “ιαματική πηγή”, αποκάλυψε πως η 69χρονη πρόεδρος της Lucasfilm και ιέρεια της καταστροφής ενός πολύτιμου franchise δια woke-ισμού, κατέληξε σε συμφωνία για την παραίτηση της. Όπως μάλιστα ισχυρίστηκε ο κύριος Πάσα, είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα και συγκεκριμένα νούμερα για την αποζημίωση της.

«Οι φήμες θέλουν το συμβόλαιο απόλυσης που συμφωνήσαν με τη Disney να της αποφέρει μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων δολάρια, προκειμένου να πηδήξει ουσιαστικά από το κτήριο με ένα χρυσό αλεξίπτωτο. Αλλά η πηγή μου είπε ότι αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ένα πολύ σημαντικό ποσό από αυτά τα χρήματα θα είναι μετοχές. Ακόμα και η πηγή που μου έδωσε τις πληροφορίες δήλωσε πως εξεπλάγην. Έμεινε έκπληκτη με το πόσο μεγάλο μέρος αυτού του ποσού αποζημίωσης ήταν σε μετοχές», δήλωσε ο κύριος Πάσα.

via GIPHY

Όσο για το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα η χρυσή εκπαραθύρωση της Κένεντι, αυτό ίσως να μην έρθει άμεσα.

«Από ότι καταλαβαίνω, θα της επιτραπεί σιωπηλά να παραμείνει τυπικά επικεφαλής της Lucasfilm για μερικούς ακόμη μήνες και λαμβάνοντας υπόψη ότι η αποχώρηση φαίνεται να συνδέεται με την πρεμιέρα της προβολής του νέου Ιντιάνα Τζόουνς, κάτι που από όσο ξέρω θα γίνει στις 30 Ιουνίου, πιστεύω ότι θεωρητικά, θα ανακοινωθεί επίσημα λίγο μετά. Πιθανώς στις αρχές Ιουλίου, ίσως λίγο μετά τις θετικές κριτικές που ελπίζουν να πάρουν για τον Ιντιάνα Τζόουνς, που μπορεί να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν. Αλλά μετά από ό,τι θετική δημοσιότητα μπορούν να αντλήσουν από αυτό, στη συνέχεια θα ανακοινώσουν την απομάκρυνση της ή τουλάχιστον θα το παρουσιάσουν ως την συνταξιοδότησή της για να δρέψει τις χρυσές της δάφνες».

Ο σεναριογράφος μάλιστα αποκάλυψε πως δεν είναι μόνο εκείνος ο οποίος γνωρίζει για την συμφωνία παραίτησης της Κένεντι.

«Μια δεύτερη πηγή με πλησίασε τις προάλλες και μου είπε πως μιλούσε με έναν δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αλλά δεν του επιτρέπεται να το δημοσιοποιήσει επισήμως ακόμη. Υποθέτω για να μετράς σαν πηγή, πρέπει να μπορείς να συγκρατείς τις πληροφορίες που μαθαίνεις, αν σου ζητήσουν κάτι τέτοιο οι κινηματογραφικές εταιρίες», συμπλήρωσε ο Πάσα.

Δεν ξέρουμε αν οι φήμες επιβεβαιωθούν ή όχι ή και αν όντως επιβεβαιωθούν αυτό τελικά θα αποβεί σε θετικό για το σύμπαν του Star Wars που εδώ και δεκαετίες έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Αυτό που ξέρουμε είναι πως υπό την εποπτεία της Κένεντι, το Star Wars έχει καταφέρει να απογοητεύσει “ακυρώνοντας” τους αγαπημένους χαρακτήρες του και αντικαθιστώντας τους με μια πλειάδα φλύαρων κακομαθημένων πουθενάδων που ήδη, λίγα χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση, έχουν ξεχαστεί.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ