Χαμός με τoν μουστακαλή υπάλληλο της Disneyland που είναι ντυμένος… νεράιδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Έξαλλο το κοινό με την κατάντια της πάλαι ποτέ φιλικής για τα παιδιά εταιρίας

Tσα!

Πρόσω ολοταχώς παρά τις αντιδράσεις του κόσμου, φαίνεται πως προχωράει η Disney με την “όχι και τόσο κρυφή γκέη ατζέντα” της.

Καθώς οι εξελίξεις από το μέτωπο της “συμπερίληψης και διαφορετικότητας” έρχονται σε ρυθμό πολυβόλου, viral έχει γίνεις τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok ένας επισκέπτης της Disneyland στην Καλιφόρνια.

Στο διάρκειας μόλις 10 δευτερολέπτων φαίνεται η είσοδος του καταστήματος ρούχων για κορίτσια “Enchanted Chamber” στο οποίο οι μικρές επισκέπτριες της Disneyland μπορούν να ντυθούν σαν τις αγαπημένες τους πριγκίπησσες της Disney διαλέγοντας μια από τις πολυτελείς τουαλέτες, οι οποίες κοστολογούνται ούτε λίγο ούτε πολύ, καμια 250αρα δολάρια.

Και ενώ όλα δείχνουν εκ πρώτης κανονικά, τα βλέμματα τραβά η μουστακαλού νεράιδα με μοβ σκιά στα μάτια και ένα μπλε φόρεμα, η οποία είναι στην υποδοχή του καταστήματος και καλωσορίζει τα μικρά κορίτσια λέγοντας τους πως “θα είναι ο βοηθός νεραϊδο-νονάς τους για σήμερα”.

«Λοιπόν, με λένε Νικ, είμαι ένας από τους μαθητευόμενος της Νεραϊδονονάς! Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω με τα ψώνια και τις επιλογές σας σήμερα!», ακούγεται να λέει ο υπάλληλος.

Οι αντιδράσεις από εξοργισμένους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, σχολιαστών και γονέων ήταν έντονες καθώς δεν εκτιμούν καθόλου αυτή την επιθετική προώθηση της συγκεκριμένης μορφής δικαιωματισμού.

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ