Disney: Πως έφτασε ένας γκέη πορνοστάρ να παίζει στην “Μικρή Γοργόνα”;

Απίστευτη... γκάφα;

Όλο και χειρότερη δείχνει να είναι η κατάσταση για το μέλλον της Disney καθώς φαίνεται πως τίποτα δεν της… βγαίνει

📷DISNEY

Δεν έφταναν τα σκάνδαλα για την “όχι και τόσο κρυφή γκέη ατζέντα” της εταιρίας, τις μαζικές αποχωρήσεις συνδρομητών στην ψηφιακή της πλατφόρμα, τις απανωτές εμπορικές αποτυχίες και την καταστροφή ολόκληρων franchise μέσα σε λίγα χρόνια αλλά και την αδιαφορία του κοινού για τα θεματικά της πάρκα, ένα νέο σκάνδαλο φαίνεται πως έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα προβλήματα της.

Συγκεκριμένα, η εταιρία φέρεται να συμπεριέλαβε -καταλάθος (;)- στο καστ των ηθοποιών της αμφιλεγόμενης ταινίας “Η Μικρή Γοργόνα”, έναν στάρ γκέη πορνοταινιών. Όπως αναφέρει η National Post, οι υπεύθυνοι του τμήματος του casting που εργάζονταν στο ριμέικ της Μικρής Γοργόνας αναζητούσαν κάποια “πραγματικά σέξι ανδρικά μοντέλα” για να απεικονίσουν τους φίλους-γοργόνους της πρωταγωνίστριας στην ταινία και μεταξύ αυτών που προσλήφθηκαν για τη δουλειά ήταν ο 24χρονος Στέφανο Τομαντίνι (Stefano Tomadini), ο οποίος έχει στο παλμαρέ του ταινίες για ενήλικες με γκέη περιεχόμενο με το ψευδώνυμο “Dante Ferrari”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο νεαρός σταρ πληρωνόταν έως και 1.000 λίρες το κομμάτι και οι ταινίες εξακολουθούν να είναι ακόμη διαθέσιμες για παρακολούθηση στο διαδίκτυο, επί πληρωμή.

H εφημερίδα The Sun ήρθε σε επαφή με μια εσωτερική “πηγή” η οποία διαβεβαίωσε πως αν και «Τα αφεντικά του κάστινγκ ήθελαν να προσλάβουν μερικούς πραγματικά σέξι άντρες για να παίξουν τους γοργόνους στην ταινία, δεν είχαν ιδέα για τα ακατάλληλα βίντεο του Στέφανο και, δεδομένου ότι τανία είναι η μεγάλη καλοκαιρινή υπερπαραγωγή για παιδιά, είναι λίγο ντροπιαστικό για τη Disney».

Αν και επίσημος εκπρόσωπος της Disney ακόμη δεν έχει σχολιάσει, τέτοιου είδους “διαφήμιση” για μια παιδική ταινία, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ζητούμενη.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ