Καταστροφή το φετινό Burning Man: 70.000 ρακένδυτοι εγκλωβισμένοι [ΒΙΝΤΕΟ]

Βούλιαξε στη λάσπη

Στη λάσπη βυθίστηκε η Μπλακ Ροκ Σίτι της Νεβάδα, εκεί που διεξάγεται το γνωστό φεστιβάλ Burning Man εγκλωβίζοντας πάνω από 70.000 “φίλους της μουσικής”

Η ετήσια σύναξη των “μουσικόφιλων” ημιπιτσιρικάδων φέτος θυμίζει λίγο περισσότερο σκηνικό του Mad Max απ’ ότι συνήθως. Και αυτό γιατί η ΓΑΙΑ έκρινε σοφό να λούσει τους περισσότερους από 70.000 παρευρισκόμενους με πρωτοφανούς έντασης βροχοπτώσεις που μετέτρεψαν την έρημο της Νεβάδα σε ένα αχανές λασπότοπο προκαλώντας χάος και διακόπτοντας τα μαζικά όργια των παρευρισκόμενων.

Οι εικόνες και τα βίντεο που έρχονται από την περιοχή είναι ενδεικτικές.

Η οργή της Γαίας εκτός του εγκλωβισμού των χαρωπών “φίλων της μουσικής” και χιλιάδων οχημάτων αλλά και τον “περίεργο θάνατο” ενός παρευρισκόμενου, είχε ως αποτέλεσμα και την ακύρωση της παγανιστικής τελετής της καύσης του πελώριου ξύλινου ανθρώπινου ομοιώματος, στην οποία οφείλει και το όνομα του το φεστιβάλ.

Οι Αρχές της κομητείας Πέρσινγκ έκαναν έκκληση στους εγκλωβισμένους να κάνουν οικονομία σε νερό και τρόφιμα, καθώς δεν είναι βέβαιο πότε θα καταφέρουν να απεγκλωβιστούν.