Αηδία: Γερμανός προοδευτικός πολιτικός γλείφει δημόσιες τουαλέτες… και ΦΥΣΙΚΑ το καταγράφει σε [ΒΙΝΤΕΟ]

Γροθιά στο στομάχι της ακροδεξιάς

Επίπεδα Βαϊμάρης έπιασαν και πάλι οι προοδευτικοί κλόουν της Ευρώπης

Όλο και βαθύτερα στον βούρκο της προόδου δείχνει να βουλιάζει η νέα γενιά διαυγών πολιτικών της γηραιάς ηπείρου. Έτσι, λίγες ημέρες μετά τον ιθπανό θοθιαλιθτή θύντροφο Ντανιέλ Γκόμεζ ντελ Μπάριο (Daniel Gómez del Barrio) που έγινε viral όταν διέρρευσε ένα βίντεο του στο οποίο έτρωγε τα κόπρανα του, τον γύρο του διαδικτύου και κυρίως του Twitter, της πιο ελευθεριακής πλατφόρμας εκεί έξω, κάνει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κύριος Μάρτιν Νόιμαγιερ (Martin Neumaier), γυμναστής και πολιτευτής με το γερμανικό προοδευτικό φιλελεύθερο κόμμα στη σωστή πλευρά της ιστορίας Free Democratic Party (FDP).

Στο βίντεο που έχει (όχι παραδόξως) καταγράψει ο ίδιος, φαίνεται ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως υπερήφανο μέλος της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ, πολιτικός, να… εμ… γλείφει και να ρουφάει με χαρακτηριστική λαιμαργία, τόσο τις λεκάνες όσο και τα πιγκάλ των δημόσιων τουαλετών εντός ενός σιδηροδρομικού σταθμού. Τα κίνητρα του παραμένουν άγνωστα αν και το ενδεχόμενο να έχει ιδιαίτερο ζήλο για την καθαριότητα των δημοσίων τουαλετών πρέπει να αποκλειστεί καθώς στο βίντεο ο πολιτικός ακούγεται να λέει πως η πράξη του αυτή είναι “μέρος της τιμωρίας του”.

Δείτε το βίντεο

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό βίντεο του που θέλησε να μοιραστεί με τους ψηφοφόρους, τους συμπατριώτες, αλλά και όλον τον γλόμπο, στην τελική, ο σοβαρός αυτός πολιτικός φέρελπις της γηραιάς ηπείρου που μάχεται το φάντασμα της ακροδεξιάς. Μαζί με το βίντεο της γενικής στις τουαλέτες, ο Νόιμαγιερ δημοσιοποίησε βίντεο στo οποίο αυτοικανοποιείται όπως μόνο η σωστή πλευρά της ιστορίας ξέρει, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο έχοντας φτιάξει με κόπρανα ένα “μουστάκι τύπου Σαρλό” στο πρόσωπο του, επιτίθεται κατά ενός συγκεκριμένου αυστριακού ζωγράφου που διετέλεσε καγκελάριος της Γερμανίας στα μισά του περασμένου αιώνα.

Ο εχέφρονας πολιτικός που είναι όλως τυχαίως υποψήφιος του FDP για τοπικό αξίωμα στις επερχόμενες εκλογές του Άαλεν, μιας πόλης με πληθυσμό 70.000 νοματαίους, έχει προκαλέσει και στο παρελθόν ανεβάζοντας βίντεο στα οποία γελοιοποιεί τον εθνικό ύμνο της Γερμανίας και αποσπάσματα της Βίβλου. Οι αντιδράσεις από το… υποθέτουμε προεκλογικό σποτ του Νόιμαγιερ, είναι έντονες, ενώ το FDP καταδίκασε τον ακτιβισμό του.