H IKEA ανοίγει virtual κατάστημα στο Roblox και προσλαμβάνει παίκτες για υπάλληλους

Υπόσχεται μισθούς 15 ευρώ την ώρα

Η IKEA προσλαμβάνει εικονικούς υπαλλήλους για το νέο της κατάστημα στο Roblox

Το μέλλον, όσο ουτοπικό ή ζοφερό μπορεί να είναι, έφτασε! Η σουηδική εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, ανακοίνωσε από το site της πως σκοπεύει να προσλάβει δέκα άτομα/παίκτες του βιντεοπαιχνιδιού Roblox για να επανδρώσει το εικονικό της κατάστημα εντός του περιβάλλοντος του παιχνιδιού.

Η πρωτοβουλία, που το πιθανότερο είναι -για να είμαστε ειλικρινείς- πως πρόκειται για μια διαφημιστική καμπάνια, εντάσσεται στα πλαίσια της εκστρατείας “Κάνοντας καριέρα διαφορετικά” της ΙΚΕΑ, η οποία αποσκοπεί στο να δείξει στο κοινό το φάσμα των επαγγελματικών διαδρομών που είναι διαθέσιμες εντός της.

Οι εικονικοί υπάλληλοι θα κληθούν να σερβίρουν τα… γνωστά κεφτεδάκια, η μια ψηφιακή τελοσπάντων έκδοση τους, στους παίκτες που θα επισκέπτονται το ψηφιακό κατάστημα και θα τους βοηθούν να επιλέξουν τα έπιπλα τους στον εικονικό εκθεσιακό χώρο. Όσον αφορά τις αμοιβές, η ΙΚΕΑ προσφέρει ωρομίσθιο 14,80 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού βεβαιωθούν πως πληρούν τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να απαντήσουν και σε μια σειρά δύσκολων ερωτήσεων όπως: “Πώς αισθάνεσαι για την μετατροπή σου σε pixel;”.

Δεν είναι μόνο η ΙΚΕΑ που δραστηριοποιείται σε βιντεοπαιχνίδια. Παρόμοια κίνηση έκανε και το Netflix έρχεται το οποίο αποκάλυψε προσφάτως ένα «ψηφιακό θεματικό πάρκο» εντός του παιχνιδιού Nextworld.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ