ΗΠΑ: Ανακάλεσε παλιά του tweet ο φυλορευστός μουστακαλής που μόλις διορίστηκε εκπρόσωπος τύπου του Μπίντεν

Είχε ζητήσει την κατάργηση της αστυνομίας

Προαγωγή για τον μη-δυαδικό μυστακοφόρο αξιωματούχο του Μπίντεν που τα είχε βάλει με την αστυνομία

Με μια νέα θαρραλέα πρόσληψη στο επιτελείο του, γιορτάζει τον μήνα υπερηφάνειας ο διαυγής πρόεδρος* των ΗΠΑ Τζο Μπίντεν (Joe Biden), αυτή του Τάιλερ Τσέρι (Tyler Cherry) στην θέση του αναπληρωτή διευθυντή επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο.

Ο κύριος Τσέρι είναι πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Υπουργείου Εσωτερικών και πλέον θα εργάζεται στενότερα με τον νουνεχή πρόεδρο* αναλαμβάνοντας τις επικοινωνίες εντός του Λευκού Οίκου.

Εκτός του πομπώδους παρουσιαστικού του αλλά και του τρόπου ζωής του που ναι μεν παραπέμπουν σε Idiocracy, αλλά πλέον είναι σε απόλυτη αρμονία με την κωμικοτραγική κατάσταση που επικρατεί στην Δύση, ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως “μη-δυαδικός αντικαπιταλιστής” έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολιτικών σχολιαστών αλλά και των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, επειδή στο παρελθόν είχε καταφερθεί εναντίον της αστυνομίας ζητώντας την κατάργηση της και χαρακτηρίζοντας τους αστυνομικούς “φρουρούς σκλάβων”.

Ο σοβαρός αυτός μυστακοφόρος ενήλικας, αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις του κόσμου, και ένεκα που πλέον είναι και σε ένα -κομματάκι- πιο υπεύθυνο πόστο, έσπευσε να ανασκευάσει τις προ τριετίας δηλώσεις του αποδίδοντας το στο νεαρό της ηλικίας του και πως το μυαλό του έκτοτε, έχει πήξει.

«Παλαιότερες αναρτήσεις μου από όταν ήμουν νεότερος, δεν αντικατοπτρίζουν τις τωρινές μου απόψεις. Τελεία και παύλα. Υποστηρίζω το πρόγραμμα της διοίκησης και θα συνεχίσω να εστιάσω στην δουλειά μου, εκείνη των επικοινωνιών με γνώμονα τις κλιματικές και περιβαλλοντικές πολιτικές».

Η δήλωση του αυτή κάθε άλλο παρά ηρέμησε τα πνεύματα και τους επικριτές του καθώς άρχισαν να ανασύρεται σωρεία παλαιότερων αναρτήσεων οι οποίες αν και δεν είναι κολακευτικές για κανέναν σοβαρό άνθρωπο, παράλληλα συνάδουν πλήρως με το παρουσιαστικό αλλά και δίνουν και μια ιδέα της προσωπικότητας του ανδρός.

Όπως και να έχει, ακόμα ένα επεισόδιο της “Τζαζλής Γης” είναι στον αέρα και ελπίζουμε να είναι διασκεδαστικό για όποιον εξωγήινο πολιτισμό εκεί έξω, έχει την όρεξη να μας παρακολουθεί.