Τραμπ για Μπίντεν: “Τον εξαφάνισα, από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί η Καμάλα” [ΒΙΝΤΕΟ]

Βίντεο με πολλές ειδήσεις

Σίγουρος για το ποιον θα αντιμετωπίσει τελικά στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ είναι ο Χρυσαφένιος Αυτοκράτορας

Viral έχει τις τελευταίες ώρες γίνει ένα βίντεο που στα συστημικά μέσα αναφέρεται σαν “διαρροή”, στο οποίο εμφανίζεται ο Χρυσαφένιος Αυτοκράτορας συνοδευόμενος από τον γιο του Μπάρον να -κυριολεκτικά- φιλοδωρεί τους υπαλλήλους του γκολφ κλαμπ με χρήματα όσο μοιράζεται με τους δημοσιογράφους πολύτιμες σταγόνες από την σοφία του.

Συγκεκριμένα, όσο ο Τράμπαρος μετράει 100ρικα αναφέρεται στον ανοϊκό αντίπαλο του (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) για την προεδρία των ΗΠΑ Τσο Μπίντεν λέγοντας πως μετά το ντιμπέϊτ τον… έστειλε στον άλλο κόσμο.

«(Ο Μπίντεν) απλά τα παράτησε. Είναι ένα μάτσο κουρ@δες. Εγκαταλείπει τον αγώνα. Μετά το ντιμπέϊτ τον έβγαλα από τη μέση κάτι που σημαίνει ότι τώρα έχουμε (να κάνουμε με) την Καμάλα η οποία θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος. Είναι τόσο κακή, είναι τόσο αξιολύπητη», εξηγεί ο Πορτοκαλί Όλεθρος.

Λίγο πριν εξαφανιστεί στο ηλιοβασίλεμα, ή στα ουράνια, ο Νηφάλιος Επιβήτορας επέλεξε να επανέλθει στον Μπίντεν λέγοντας:

«Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν και τον πρόεδρο της Κίνας, που είναι ένα σκληρό, άγριο άτομο; Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος. Και τον βλέπουν. Αλλά μόλις ανακοίνωσαν ότι μάλλον θα παραιτηθεί (ο Μπίντεν). Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;».

Για την ιστορία, την “διαρροή” του βίντεο έκανε από το Truth Social… ο ίδιος ο Τράμπαρος συνοδεύοντας το με την λεζάντα “μην φορολογείτε τα φιλοδωρήματα” .