Τραμπ για Μπίντεν: «Μην ανησυχείτε, αύριο που θα ξυπνήσει θα έχει ξεχάσει πως παραιτήθηκε»

Θέλουν να τον πετάξουν εκτός Λευκού Οίκου μια ώρα αρχύτερα

Μετά την ανέλπιστη, απροσδόκητη και παντελώς μα εντελώς απροσδόκητη αποχώρηση του προέδρου Τσο Μπίντεν από την προεδρική κούρσα, παρατηρείται μια επίσης απροσδόκητη αύξηση των φωνών που του ζητούν να παραιτηθεί… εντελώς.

Στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φωνές που ισχυρίζονται πως αν κάποιος δεν ικανός να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, τότε δεν είναι και ικανός να είναι σε αυτή τη θέση μέχρι τον Νοέμβριο.

Τον χορό άνοιξε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Χρυσαφένιου Αυτοκράτορα Τζ.Ντ. Βανς (JD Vance) ο οποίος έθεσε την συγκεκριμένη ερώτηση το Σάββατο, μόλις μία ημέρα ΠΡΙΝ ο Μπάιντεν αποσυρθεί από την κούρσα, επιβεβαιώνοντας πως αυτοί που το σύστημα καταδεικνύει ως ακροδεξιούς, έχουν κάποιο… κληρονομικό χάρισμα ενοράσεως.

«Όλοι όσοι καλούν τον Τζο Μπάιντεν να σταματήσει να είναι υποψήφιος χωρίς επίσης να τον καλούν να παραιτηθεί από την προεδρία βρίσκονται σε ένα παράλογο επίπεδο κυνισμού. Εάν δεν μπορείς να θέσει υποψηφιότητα, δεν μπορείς να υπηρετήσεις. Θα πρέπει να παραιτηθεί τώρα», ανέφερε ο Βανς.

Οι δηλώσεις πήραν μορφή χιονοστιβάδας μετά την ανακοίνωση παραίτησης από τον Μπίντεν, με πρώτη την κυβερνήτη του Αρκάνσας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς (Sarah Huckabee Sanders):

«Αν δεν είναι ικανός να διεκδικήσει την προεδρία, δεν είναι ικανός ούτε να υπηρετήσει ως πρόεδρος. Ο Μπάιντεν θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως».

«Τότε, παραιτηθείτε από το αξίωμα σας», είπε ο γερουσιαστής Τζος Χάουλι (Josh Hawley) απαντώντας στην αποχώρηση του Μπάιντεν. «Αν δεν μπορείς να κάνεις μια απλή πολιτική εκστρατεία, δεν μπορείς να είσαι πρόεδρος».

«Εάν ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για επανεκλογή, είναι ανίκανος και ανήμπορος να υπηρετήσει ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρέπει αμέσως να παραιτηθεί. Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σε απόλυτη ελεύθερη πτώση για την κατάφωρα διεφθαρμένη και απελπισμένη προσπάθειά του να συγκαλύψει Το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ακατάλληλος για το αξίωμα Κάθε εκλεγμένος Δημοκρατικός στην Αμερική κατέχει το αποτυχημένο και απίστευτο ρεκόρ του Τζο Μπάιντεν που προκαλεί τη συνοριακή κρίση, τον πληθωρισμό και το χάος και την αδυναμία σε όλο τον κόσμο», είπε η εκπρόσωπος Ελίζ Στεφάνικ (Elise Stefanik).

Ενώ η βουλευτής Νάνσι Μέις (Nancy Mace) αναρωτήθηκε:

«Δεν έχει τη διανοητική οξύτητα ή τη γνωστική ικανότητα να διεξάγει μια πολιτική εκστρατεία, αλλά μπορεί να υπηρετήσει για 6 ακόμη μήνες ως πρόεδρος; Θα πρέπει να παραιτηθεί».

«Εάν ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ικανός να διεκδικήσει την προεδρία, δεν είναι ικανός ούτε να υπηρετήσει ως πρόεδρος. Πρέπει να παραιτηθεί ΤΩΡΑ!” είπε ο δήμαρχος του Τενεσί Γκλεν Τζέικομπς (Glenn Jacobs).

Μια πολύ καλή σούμα των πεπραγμένων της Προεδρίας των Δημοκρατικών τα τελευταία 4 χρόνια έκανε ο δικηγόρος Στίβεν Μίλερ (Stephen Miller):

«Όλο το Δημοκρατικό Κόμμα ήταν συνένοχο στην απόκρυψη της γεροντικής άνοιας του Τζο Μπάιντεν για 4 χρόνια. Δεν είχαμε πρόεδρο ενώ ο πλανήτης μας έχει βυθιστεί σε πόλεμο. Ένα σκάνδαλο χωρίς όρια. Γι’ αυτό ολόκληρο το Δημοκρατικό Κόμμα πρέπει να να εκδιωχθεί από την εξουσία — και ο Τζο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί ΤΩΡΑ».

Ο βουλευτής Τομ Τίφανι (Tom Tiffany) είπε: «Εάν είσαι ανίκανος να δικαστείς. Εάν δεν είσαι ικανός να διεκδικήσεις επανεκλογή. Τότε δεν είσαι ικανός να γίνεις πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί», ενώ στο ίδιο κλίμα ήταν δηλώσεις του βουλευτή Τζον Τζέιμς (John James) και του γερουσιαστή Μάικ Μπράουν (Mike Braun).

Η δήλωση της ημέρας πάντως, ανήκει (ως συνήθως) στον Χρυσαφένιο Αυτοκράτορα, ο οποίος από τον λογαριασμό του στο Truth Social, προειδοποίησε:

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει! Αύριο που θα ξυπνήσει ο crooked Τζο θα έχει ξεχάσει πως σήμερα αποσύρθηκε από την προεκλογική εκστρατεία!»

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ