ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νέο βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ εγείρει περισσότερα ερωτήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Βαριά η σκιά της συνωμοσίας

Βόλτες επάνω στην σκεπή έκανε ο φονιάς

Ένα νέο βίντεο έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral στο Χ, από την απόπειρα δολοφονίας του Χρυσαφένιου Αυτοκράτορα στις 13 Ιουλίου στην Πενσυλβάνια, στο οποίο φαίνεται καθαρά πως ο δολοφόνος Τόμας Μάθιου Κρουκς (Thomas Matthew Crooks) έκανε σουλάτσο με το όπλο του στην ταράτσα απέναντι από τον Τράμπαρο… ανενόχλητος.

Το βίντεο, που εξασφάλισε το Fox News, τραβήχτηκε από έναν από τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν σοβαρά από την απόπειρα δολοφονίας. Ο τραυματίας, χωρίς βέβαια να το ξέρει, στην προσπάθεια του να πάρει βίντεο τον Τράμπαρο, αποθανάτισε τον δολοφόνο και επίδοξο δολοφόνο τόσο του Τραμπ όσο και του ίδιου.

Το βίντεο έχει καταγραφεί στις 18:08, ενώ οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στις 18:11, με τον Λάγνο Δυνάστη να τραυματίζεται στο αυτί και τον 50χρονο πρώην αρχηγό της πυροσβεστικής, Κόρεϊ Κομπεράτορε (Corey Comperatore), να σκοτώνεται στην προσπάθεια του να προστατεύσει την οικογένειά του. Τραυματίσες ήταν ο 74χρονος Τζεϊμς Κοπεγχάβερ (James Copenhaver) και ο 57χρονος Ντέιβιντ Ντάτς (David Dutch).

Εντύπωση προκάλεσε στους σχολιαστές του Χ, το πόσο εύκολα σουλατσάριζε σε -κυριολεκτικά- απόσταση αναπνοής, ένας ένοπλος από τον Πορτοκαλί Τύραννο.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ