Ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ είχε εκδώσει… βιβλίο

Ήθελε νεκρούς Πούτιν, Λουκασένκο και Τραμπ!

Ο επίδοξος σκοπευτής του Τραμπ, Ράιαν Ρουθ (Ryan Routh), δημοσίευσε ένα βιβλίο 291 σελίδων, το «Unwinnable War» (ο πόλεμος που δεν κερδίζεται), για την περίοδο που υπηρέτησε στην Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας.

Στο βιβλίο του ο Ρουθ αναφέρει ότι θα ήθελε να δει τον Πούτιν να δολοφονείται, ενώ “ελπίζει” επίσης στη δολοφονία του Τραμπ και τέλος καλεί τις ΗΠΑ να υποκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία.

Δηλώνοντας ότι δεν είναι ούτε Δημοκρατικός ούτε Ρεπουμπλικανός, η ξεκάθαρα διατυπωμένη νοοτροπία του Ρουθ απέναντι στη Ρωσία αντικατοπτρίζει αυτή των σκληροπυρηνικών της Beltway.

Προσφέρει θαυμασμό για τον Χουάν Γκουαϊδό (Juan Guaido), τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, τους αντάρτες της Μιανμάρ και άλλες δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη CIA, ενώ υπαινίσσεται πως έχει φιλικές σχέσεις με συστημικούς δημοσιογράφους.

Ο Ράιαν Ρουθ ζητά τη δολοφονία του Πούτιν και του Λουκασένκο της Λευκορωσίας, υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία τους θα έφερνε τον θάνατο της βιωσιμότητας του ρωσικού κράτους ως ανεξάρτητης δύναμης, καθώς κανείς δεν μπορεί να διαδεχθεί τον Πούτιν.

Ο Ρουθ προτρέπει τη Δύση να «υποκινήσει» μια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία και να «χτυπήσει πρώτα». Θέλει ένα «γρήγορο και αποφασιστικό και ισχυρό χτύπημα για να το τελειώσει μια για πάντα», όπως έκαναν οι ΗΠΑ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΠΗΓΗ: Newsfire.gr

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ