ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο “τσάρος του Covid” έκανε ομαδικά όργια κατά την διάρκεια της καραντίνας [ΒΙΝΤΕΟ]

Αιφνιδιάστηκε από τον Steven Crowder

Και ενώ οι ειδικοί και οι αρχές απαιτούσαν να παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, απαγορεύοντας μας ακόμη και να επισκεφτούμε τους γονείς μας και μάλιστα μας απειλούσαν με εξοντωτικά πρόστιμα, κάποιοι εξ ‘αυτών οργάνωναν… πάρτι οργίων με ναρκωτικά.

Αυτό αποκάλυψε ο κωμικός, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Louder With Crowder, Στίβεν Κράουντερ (Steven Crowder) ο οποίος χθες δημοσιοποίησε ένα βίντεο που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Δρ Τζέι Βάρμα (Jay Varma), Ανώτερο Σύμβουλο Υγείας του Δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ΝτεΜπλάζιο (Bill de Blasio) κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον Κράουντερ, ο Βάρμα είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις πολιτικές που κατέστρεψαν τις περιουσίες χιλιάδων ανθρώπων επιβάλλοντας εξοντωτικά lockdowns, ενώ -το χειρότερο είναι- ότι όπως φαίνεται, δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει καθόλου. Μέχρι στιγμής ο βίος του κ.Βάρμα είχε περάσει απαρατήρητος, όπως ο Κράουντερ είχε άλλα σχέδια.

Σε μια φαινομενικά “τυχαία” συνάντηση, ο Βάρμα ήρθε αντιμέτωπος με τον δημοσιογράφο. Όλα φυσικά καταγράφονταν με κάμερα, κάτι που έδειχνε να απασχολεί τον Βάρμα πολύ περισσότερο από τα όσα άκουγε από τον Κράουντερ. Σύμφωνα με τον Κράουντερ, αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει πως ο χειρισμός του COVID από τους “ειδικούς” δεν είχε ελάχιστη σχέση επιστήμη της ιατρικής και απόλυτη σχέση με την κοινωνική μηχανική και την πολιτική.

«Σε ποιο σημείο υπάρχουν ευθύνες για τους υπεύθυνους;» ρώτησε ο Κράουντερ, και συμπλήρωσε «Αυτή η πόλη δεν είναι αυτό που ήταν», για να μην λάβει καμία απάντηση. Ο Βάρμα αρνήθηκε επίσης να εξηγήσει γιατί συμμετείχε σε ομαδικά όργια την ίδια στιγμή που τα παιδιά απαγορευόταν να πάνε στο σχολείο, ενώ ερωτήθηκε επίσης αν “ήταν απαραίτητη η χρήση υποτιμητικών και απαξιωτικών χαρακτηρισμών από τα ΜΜΕ προς εκείνους που αρνούνταν να εμβολιαστούν προκειμένου να πιεστούν ώστε να κάνουν” αυτό που οι ειδικοί απαιτούσαν να κάνουν. «Έτσι υπηρετεί η κυβέρνηση τον λαό της;» αναρωτήθηκε ο Κράουντερ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Βάρμα προσπάθησε στη συνέχεια να δικαιολογήσει τις εντολές για τους εμβολιασμούς με την ύπαρξη μελετών οι οποίες υποτίθεται ότι αποδείκνυαν ότι ο εμβολιασμός λειτουργεί, παρόλο που στην πράξη δεν έκανε τίποτα από αυτά που ισχυρίζονταν πως θα έκανε, προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο Στίβεν δεν κατανοεί το αντιεπιστημονικό παράδειγμά του.

Τα ομαδικά όργια

Από ό,τι φαίνεται, ο Κράουντερ είχε εδώ και καιρό βάλει στο στόχαστρο του τον Δρ.Βάρμα, καθώς έχει συγκεντρώσει αρκετά βίντεο στα οποία ο Βάρμα φαίνεται να εξομολογείται σε κάποιον με τον οποίο νιώθει άνετα, τις… σεξουαλικές του… ατασθαλίες εν μέσω καραντίνας, χωρίς όμως να γνωρίζει πως ο συνομιλητής του φέρει κάμερα και μικρόφωνο.

«Έπρεπε να το κάνω αρκετά ύπουλα. Μην ξεχνάς πως ήμουν επικεφαλής της ομάδας αντιμετώπισης του COVID. Νοικιάσαμε ένα ξενοδοχείο, και πήραμε έκσταση, MDMA… Είμασταν 8 με 10 άτομα στο δωμάτιο, ξέρεις, γυμνοί ανάμεσα σε φίλους…Πήγαμε και σε υπόγεια πάρτι, κάτω από μια τράπεζα στην Wall Street… δεν λαμβάναμε ιδιαίτερα μέτρα προστασίας… έκανα όλα αυτά τα όργια ενώ, ξέρεις, ενώ ήμουν πρώτη μούρη στην τηλεόραση», είναι λίγες από τις εξομολογήσεις του ‘πιστήμονα.

Δείτε τις εδώ:

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ