Καναδάς: Συνελήφθη η serial killer που σκότωσε τρεις ανθρώπους μέσα σε τρεις ημέρες

Δυο άντρες και μια γυναίκα

Η αστυνομία του Καναδά ανακοίνωσε πως συνέλαβε μια γυναίκα με την κατηγορία πως δολοφόνησε τρεις ανθρώπους σε διάστημα λίγων ημερών, κάτι που της προσδίδει τον χαρακτηρισμό κατά συρροή δολοφόνο.

Πρόκειται για την 30χρονη Σαμπρίνα Κολντάρ (Sabrina Kauldhar), η οποία συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μπέρλινγκτον του Οντάριο, και κατηγορείται για τις δολοφονίες μιας γυναίκας και δύο ανδρών πέριξ της περιοχής του Τορόντο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Υπηρεσίας του Νιαγάρα. «Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με τον ορισμό του κατά συρροή δολοφόνου», είπε ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας του Νιαγάρα, Μπιλ Φόρντι (Bill Fordy), σε συνέντευξη Τύπου.

Το σερί δολοφονιών της Κολντάρ φέρεται να ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου όταν οι αρχές στο Τορόντο εντόπισαν μια 60χρονη γυναίκα νεκρή εντός της οικίας της. Την επόμενη μέρα, έλαβαν μια κλήση για αναστάτωση και φωνές εντός του πάρκου Τζον Άλαν που βρίσκεται στους καταρράκτες του Νιαγάρα. Όταν έφτασαν, βρήκαν έναν άνδρα αιμόφυρτο με σοβαρά τραύματα.

«Παρά τις γενναίες ιατρικές προσπάθειες των διασωστών της Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης του Νιαγάρα και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καταρρακτών του Νιαγάρα, ο 47χρονος Λανς Κάνινγκχαμ (Lance Cunningham ) εξέπνευσε επί τόπου», ανέφερε η ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Υπηρεσίας του Νιαγάρα.

Την επόμενη, στις 3 Οκτωβρίου ένας άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε ένα πάρκινγκ στο Χάμιλτον, ένα προάστιο του Τορόντο. Το θύμα, που αργότερα ταυτοποιήθηκε πως πρόκειται για τον 77χρονο συνταξιούχο δάσκαλο Μάριο Μπίλιτς (Mario Bilich), μεταφέρθηκε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο όπου και αργότερα εξέπνευσε.

«Οι ανακριτές μπόρεσαν να συνδέσουν την ανθρωποκτονία του Χάμιλτον με την πρόσφατη δολοφονία στο πάρκο Τζον Άλεν στους καταρράκτες του Νιαγάρα, προσδιορίζοντας ότι ο ύποπτος ταίριαζε με την περιγραφή και στις δύο περιπτώσεις, ενώ στοιχεία την συνέδεσαν με την έρευνα για την ανθρωποκτονία την 1η Οκτωβρίου στο Τορόντο», δήλωσε ο Φόρντι.

Οι ερευνητές είπαν ότι ο Κάνινγκχαμ και ο Μπίλιτς στοχοποιήθηκαν τυχαία, αλλά το πρώτο θύμα της Κοντάρ, η 60χρονη γυναίκα στο Τορόντο, ήταν γνωστή της. Οι αρχές αναγνώρισαν αργότερα το θύμα της δολοφονίας στο Τορόντο, αλλά δεν έχουν αποκαλύψει το όνομά της δημόσια. Η Κολντάρ κατηγορείται για φόνο εκ προ μελέτης για τη δολοφονία του Χάμιλτον και φόνο από πρόθεση για τις δολοφονίες στο Τορόντο και τον Νιαγάρα.

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ