Daily Cringe: Δημοκρατικιά κυβερνήτης ταΐζει στο στόμα Doritos μια φεμινίστρια [ΒΙΝΤΕΟ]

Ενώ δήλωσε πως προτιμά την αρκούδα από τον Τραμπ

Μετά την ατυχή ιδέα του επιτελείου της προεκλογικής εκστρατείας της Καμάλα Χάρις (Kamala Harris) που την εμφάνισαν να… πίνει μπύρες σε ζωντανή μετάδοση, άλλη μια πολιτικός του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ κατάφερε να κάνει όλο τον πλανήτη να απορήσει.

Συγκεκριμένα, η κυβερνήτης του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Γουίτμερ (Gretchen Whitmer) κατά την συμμετοχή της σε ένα “φεμινιστικό podcast”, αφού αρχικά ξεκαθάρισε πως θα προτιμούσε να έρθει αντιμέτωπη στο δάσος με μια αρκούδα παρά τον Χρυσαφένιο Αυτοκράτορα, στη συνέχεια κατάφερε να κάνει την κουβέντα ακόμα πιο περίεργη ταΐζοντας τη φεμινίστρια παρουσιάστρια του podcast… Doritos. Η κίνηση αυτή μάλιστα εκλήφθηκε από κάποιους σαν χλευασμός της Θείας Κοινωνίας των Καθολικών. Όμως όντας σε προεκλογικό περιβάλλον, η Γουίτμερ κατάφερε να κάνει την όλη εμφάνιση ακόμα πιο cringe αστειευόμενη πως έκανε στις κόρες της “αποβολές μετά τον τοκετό”.

Tην αντίδραση του εξέφρασε ο οργανισμός Καθολικών ψηφοφόρων

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο podcast του Chip Chat με την παρουσιάστρια Λιζ Πλανκ (Liz Plank), η podcaster επαίνεσε τη καλεσμένη της για την “υπεράνθρωπη ηγεσία” της στην πολιτεία και της ζήτησε να μοιραστεί με το κοινό τις σκέψεις της για τον Πορτοκαλί Γητευτή, τον οποίο η Πλανκ χαρακτήρισε “ψεύτη”.

«Μιλώντας για άντρες που λένε ψέματα, θα προτιμούσες να είσαι σε ένα δάσος μόνη με τον Ντόναλντ Τραμπ ή με μια αρκούδα;» ρώτησε η Πλανκ τον Γουίτμερ για να λάβει την απάντηση: «Μια αρκούδα».

Η οικοδέσποινα ζήτησε από την Κυβερνήτη να εξηγήσει γιατί επέλεξε την απάντησή της. «Επειδή μπορεί να συνεννοηθώ καλύτερα με την αρκούδα», είπε η Γουίτμερ. Στη συνέχεια, η Πλανκ ρώτησε σχετικά με τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2024 και γιατί ειδικά οι άντρες ψηφοφόροι πρέπει να υποστηρίξουν την Χάρις έναντι του Αιθέριου Χαϊλάντερ.

«Τι θα έλεγες σε έναν άντρα που νιώθει ότι δεν μπορεί να ψηφίσει γυναίκα, δεν μπορεί να ψηφίσει την Καμάλα Χάρις;» ρώτησε η Πλανκ.

«Αξίζουμε και χρειαζόμαστε έναν αρχιστράτηγο που να είναι σκληρός. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τους χειρότερους από τους χειρότερους νταήδες σε όλο τον κόσμο. Από τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέχρι την κινεζική ηγεσία μέχρι αυτό που συμβαίνει στη Βόρεια Κορέα. Πρέπει να έχουμε έναν σκληρό γενικό διοικητή, όχι κάποιον που σκύβει το κεφάλι ή κάποιον με τεράστιο εγωϊσμό», είπε η κυβερνήτης Γουίτμερ, υποθέτουμε περιγράφοντας την… Χάρις σαν “σκληρό αρχιστράτηγο” (;).

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι δυο φίλες καταπιάστηκαν και με άλλα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της άμβλωσης, στα οποία η Κυβερνήτης του Μίσιγκαν αστειεύτηκε ότι έκανε στις κόρες της “αποβολές μετά τον τοκετό” και ισχυρίστηκε ψευδώς ότι τέτοιες διαδικασίες δεν υπάρχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για την ιστορία, το Μίσιγκαν συμπεριλαμβάνεται στις Πολιτείες εκείνες των ΗΠΑ στις οποίες δεν υπάρχουν όρια στην άμβλωση, πράγμα που σημαίνει ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν έκτρωση μέχρι τον 9ο μήνα τους. Κλείνοντας, η Γουίτμερ υποστήριξε πως οι Δημοκρατικοί «θέλουν να λύσουν προβλήματα ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι όχι».

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ