Πολυκατάστημα ανακαλεί βιβλία της Disney επειδή περιείχαν λίστα με sex toys

Πάγωσε η μητέρα που δεν το άφησε να περάσει έτσι

Τα σαγόνια της μάζευε μια μητέρα από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, βλέποντας το περιεχόμενο του παιδικού βιβλίου που μόλις είχε λάβει σαν δώρο γενεθλίων την προηγούμενη ημέρα η 5 χρονών κορούλα της.

Το βιβλίο κλειστό

Συγκεκριμένα, στο εσώφυλλο ήταν τυπωμένη μια λίστα με ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια αλλά και σεξουαλικές στάσεις και δίπλα κενά κελιά όπου το παιδί μπορεί να τικάρει.

Το βιβλίο ανοικτό

Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο της Disney με τίτλο “Frozen II Secret Diary Make Over Set» που διατίθεται στην Αυστραλία από την αλυσίδα εμπορικών καταστημάτων Kmart.

Το προϊόν όπως διαφημιζόταν στην ηλεκτρονικό κατάστημα των Kmart

Η εκπρόσωπος της Kmart σε επίσημες δηλώσεις της στα δημοσιογραφικά μέσα της Αυστραλίας δηλώνει συγκλονισμένη και πως το πρόβλημα εντοπίζεται στην παραγωγή.

«Λυπούμεθα και νιώσαμε ντροπή ακούγοντας την εμπειρία των πελατών μας. Αυτό το συμβάν σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τις εταιρικές μας απόψεις, όντας οικογενειακή επιχείρηση, και αυτή τη στιγμή διεξάγουμε κατεπείγουσα έρευνα σε συνεργασία με τον προμηθευτή μας. Αν και πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό αποφασίσαμε να αποσύρουμε το προϊόν από όλα μας τα ράφια προκειμένου να είμαστε σίγουροι.» ανέφερε η ανακοίνωση του καταστήματος.

ΠΗΓΗ

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ