ΗΠΑ:Σχολείο ζητά συγγνώμη που επέτρεψε σε αστυνομικούς να κάνουν τσίσα τους

Υπόσχεται πως δε θα ξαναγίνει

Το μουσικό σχολείο Μπέρκλι της Βοστώνης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απολογείται επειδή επέτρεψε σε αστυνομικούς υπαλλήλους να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες του.


Στα πλαίσια των διαμαρτυριών για το θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ την 31η Μαΐου, μια ομάδα αστυνομικών φρουρών που είχε κληθεί για να συνδράμει στην διατήρηση της τάξης στην περιοχή έξω από το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, χρειάστηκε να κάνει χρήση της τουαλέτας του. Αφού πήραν την άδεια του υπευθύνου, οι αστυνομικοί εισήλθαν στη σχολή, ξαλάφρωσαν, και αφού έπλυναν τα χεράκια τους αποχώρησαν από το κτίριο προκειμένου να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

ο διευθυντής του σχολείου κ.Ρότζερ Μπράουν

Αυτό εννοείται πως στην εποχή της ανεκτικότητας και της προόδου που ζούμε είναι χαράμ, και το σχολείο διαβεβαίωσε πως δεν θα ξαναγίνει.

Σε μια δήλωση που ανάρτησε στο Instagram το ιδιωτικό μουσικό σχολείο Μπέρκλι, και συνυπογράφουν τόσο ο διευθυντής του σχολείου Ρότζερ Μπράουν, όσο και ο οικονομικός διευθυντής αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας, αναφέρει πως αφού άκουσαν την έντονη κριτική από την κοινότητα, τις εκφράσεις οργής αλλά και την αίσθηση προδοσίας που ένιωσαν, κατάλαβαν το έγκλημα που διέπραξαν και πλέον «λυπούνται βαθέως» που άφησαν τους μπάτσους να κάνουν τσίσα τους και δε θα το ξανακάνουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Please see this important message regarding Boston Police Officers at the BPC.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Berklee Public Safety (@berkleesafety) στις

«Η αστυνομία της Βοστώνης έχει δικαιοδοσία στους δρόμους και στους δημόσιους χώρους της πόλης και όχι μέσα σε ιδιωτικά κτίρια» αναφέρει η ανακοίνωση, υπονοώντας πως οι αστυνομικοί θα έπρεπε να κατουρήσουν όρθιοι (αν πρόκειται για άρρενες) στο πεζοδρόμιο.

«Η απόφαση να τους επιτραπεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις μας, ήταν δική μας» αναφέρει η ανακοίνωση των σοβαρών ανθρώπων και συνεχίζει «αυτή δεν ήταν μια επίσημη απόφαση από το ίδρυμά μας, αλλά μια τυπική απόφαση της στιγμής.»

ΠΗΓΗ