Ο Πάπας Φραγκίσκος έφτιαξε συμβούλιο με Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και το ονόμασε “Φρουροί”

Όχι, σοβαρά

Σε μια αποκαλυπτική κίνηση ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοινώνει πως συνεργάζεται με πολυεθνικούς κολοσσούς για έναν “περιεκτικό καπιταλισμό”.

Με μια κίνηση που έκανε ακόμα και το Forbes να αναρωτιέται αν είναι τρολάρισμα, ο Ποντίφικας έφερε σε δύσκολη θέση όλους εκείνους τους εμμονικούς συνωμοσιολόγους που ισχυρίζονται πως δεν είναι μαριονέτα μιας εωσφορικής ελίτ, καθώς ανακοίνωσε την δημιουργία του “Συμβουλίου για περιεκτικό Καπιταλισμό”.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο (το Φλεβάρη στα παπικά) όπου ο Πάπας Φραγκίσκος είχε απευθύνει κάλεσμα σε “παγκόσμιους οικονομικούς ηγέτες” να συσταθούν σε ένα σώμα και να αναλάβουν δράση προκειμένου να “μειωθούν οι οικονομικές ανισότητες”.

Στο κάλεσμα του Πάπα φαίνεται πως άκουσαν όλα τα sos κάθε αξιοπρεπούς θεωρίας συνωμοσίας και προχτές ανακοινώθηκε η σύσταση του Συμβουλίου που μάλιστα φέρει το όνομα “Φρουροί” (Guardians) καθώς προφανώς το “Ιλουμινάτι” ήταν καπαρωμένο.

Έτσι, σύμφωνα με το Forbes «Οι ‘Φρουροι’, όπως αποκαλούνται τα μέλη του Συμβουλίου, είναι Ανώτατοι Διευθυντές των μεγαλύτερων πολυεθνικών του κόσμου και υποσχέθηκαν να αναλάβουν τολμηρές δράσεις προς της δημιουργία ενός περιεκτικού καπιταλισμού. (…) Συγκεκριμένα, οι Φρουροί δια των εταιριών τους, σκοπεύουν να προσλαμβάνουν περισσότερες γυναίκες και άτομα από μειονότητες, θα χρησιμοποιούν 100% ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, θα μειώσουν δραματικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και θα υποστηρίξουν την ανακύκλωση καθώς και άλλες παρόμοιες ενέργειες.»

Στις τάξεις των Φρουρών φιγουράρουν βαρύτατα ονόματα όπως η Λιν Φόρεστερ ντι Ρότσιλντ (Lynn Forester de Rothschild) της γνωστής οικογενείας, ο κύριος Ρατζίβ Σαχ (Rajiv Shah), Πρόεδρος του Ιδρύματος Ρόκεφελερ αλλά και οι διευθυντές των Mastercard, ΒΡ, Visa, Estée Lauder, Dupont αλλά και άλλοι και η λίστα, σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο αναμένεται να μεγαλώσει.

Η Λαίδη Λιν Φόρεστερ ντι Ρότσιλντ (κέντρο) με φίλους

Ακόμα και το Forbes αντιμετώπισε με σκεπτικισμό και επιφύλαξη την είδηση γράφοντας:

«Αν και επικροτούμε την προσπάθεια των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, υπάρχει μια ειρωνεία σε όλο αυτό που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Οι ίδιοι άνθρωποι που ζητούν να μπει τέλος στην ανισότητα πλούτου και εισοδήματος…είναι απίστευτα πλούσιοι…Οι ελίτ θα μπορούσαν να συμμαζέψουν τα μαγαζιά τους πριν αποφασίσουν να αλλάξουν τον κόσμο.»

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ