Ρουβίκωνας: Ντού σε ιατρείο για επιστημονικούς λόγους

Στόχος η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου

Το ιατρείο της κ.Ελένης Γιαμαρέλλου, ομότιμης καθηγήτριας παθολογίας και προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, αποφάσισε να επισκεφθεί το απόγευμα του Σαββάτου η νεράιδα της κοινωνικής δικαιοσύνης δια των αντιπροσώπων της, την αναρχική συλλογικότητα “Ρουβίκωνας”.

Η κ.Γιαμαρέλλου

Οι υπερασπιστές της δημοσίου υγείας αποφάσισαν να κατέλθουν από τα ψηλά έδρανα της ηθικής τους ανωτερότητας και να μπουκάρουν ειρηνικά και πολιτισμένα στο ιατρείο της κ.Γιαμαρέλλου προκειμένου χαμογελαστοί να προειδοποιήσουν την γιατρό να είναι περισσότερο προσεκτική στις δημόσιες δηλώσεις της αλλά και να την εγκαλέσουν για την “αντιεπιστημονική” της στάση σχετικά με την μετάδοση του κινεζοϊού δια της Θείας Κοινωνίας η οποία σύμφωνα με μιας Ρουβικωνίτσα “σιγοντάρισε το παπαδαριό”.

Το βίντεο της ευγενικής ενημέρωσης της κ.Γιαμαρέλλου αναρτήθηκε στο YouTube προκειμένου να το θαυμάσει όλη η επιστημονική κοινότητα.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας μεταξύ άλλων «η κυρία «ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας» Ελένη Γιαμαρέλλου έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στον ελληνικό λαό από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ.

Η κυριά Γιαμαρέλλου και κάθε κυρία Γιαμαρέλλου εκεί έξω καλά θα κάνει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Δε νοείται από τη μία να αίρει κάθε επιστημονική έρευνα και απόδειξη περιμένοντας κάποιο θαύμα να μας σώσει, θέτοντας τη ζωή δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας σε κίνδυνο και από την άλλη να «αστειεύεται» ότι μόνο εμείς πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε τους/τις δίπλα μας.