Καβάλα: Συνελήφθη γιαγιά για παρεμπόριο

Πουλούσε παράνομα κομποσχοίνια

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής η γιαγιά που πουλούσε κομποσκοίνια, σταυρουδάκια και εικόνες αγίων χωρίς άδεια.


Μια μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας έρχεται να διαψεύσει όλους εκείνους που κατά καιρούς εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τα φαινόμενα ανομίας και τις καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αλλά και εκείνους που καταγγέλλουν την δικαιοσύνη για προκλητική ατιμωρησία των δραστών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου κατάφεραν και συνέλαβαν σε χωριό του νομού Καβάλας, μια ημεδαπή γιατί ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς την απαιτούμενη άδεια αλλά και χωρίς τα προβλεπόμενα παραστατικά.

Συνολικά κατασχέθηκαν παραπάνω από 70 αντικείμενα, ανάμεσα τους κομποσκοίνια, σταυρουδάκια και εικόνες Αγίων. Αφού της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο, η δράστιδα αφέθηκε ελεύθερη.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για κινητοποίηση ή ακτιβιστικές δράσεις συμπαράστασης στην δράστιδα από αριστερές ή/και φεμινιστικές ομάδες λαϊκής υποστήριξης και αλληλεγγύης, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται βέβαιο.

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ