Ο Hulk τσαντίστηκε!

Τι κρατάει ξάγρυπνο τον Mark Ruffalo;

Καθώς η πρώτη θητεία του Donald Trump φτάνει στο τέλος της και λίγο πριν οι δημοκρατικοί αποφασίσουν ποιόν θα εξευτελίσει για να επανεκλεγεί, ο αγαπημένος voice actor Mark Ruffalo που τα τελευταία χρόνια ενσαρκώνει τον πράσινο γίγαντα της Marvel, Hulk, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Independent εκμυστηρεύτηκε πως και αυτός όπως και εκατομμύρια ακόμα αριστερόστροφοι δικαιωματιστές είναι έξαλλος!

«Ο Trump είναι ο υπ’ αριθμόν ένα δημόσιος κίνδυνος»

Hulk

Εννοείται πως ξεκίνησε με τα εθιμοτυπικά. «Ο Trump είναι ο υπ’ αριθμόν ένα δημόσιος κίνδυνος» είπε ο άνθρωπος που τα τελευταία 12 χρόνια δουλεύει αποκλειστικά φορώντας μόνο μια σκισμένη βερμούδα.«Ότι βγαίνει από το στόμα του είναι ψέμα» συνέχισε ο άντρας που για βιοπορισμό επαναλαμβάνει κείμενα άλλων, για να συμπληρώσει «ο τύπος αντιστέκεται σε οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει στον κόσμο σχετικά με την κλιματική αλλαγή» ο άνθρωπος που πάει από το Θησείο στα Πετράλωνα με ιδιωτικό τζετ.

O Mark Ruffalo δηλώνει αηδιασμένος με τον Trump

«Με κρατάει ξάγρυπνο τις νύχτες αυτό που συμβαίνει! Κάποιες χώρες φρικάρουν επειδή έρχονται μερικοί Σύροι πρόσφυγες, λίγες χιλιάδες Σύροι. Εδώ μιλάμε για μαζική εξαφάνιση ειδών, τροφικές αλυσίδες καταρρέουν, εκατοντάδες εκατομμύρια εξανδραποδισμένους που ψάχνουν μια φιλόξενη γωνιά». Σταματάει για μια στιγμή, αναρωτιέται κάτι (ίσως πως η έκταση του στο Hollywood έχει αρκετές φιλόξενες γωνίες), παίρνει μια βαθειά ανάσα και συνεχίζει «το μισό πολιτικό προσωπικό σύστημα στη χώρα μου δεν πιστεύει στην κλιματική αλλαγή!».

O Trump δηλώνει συγκλονισμένος για τις δηλώσεις του Ruffalo

Εντύπωση επίσης προκαλεί και μια έκκληση που κάνει που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλεσμα για ανάμειξη σε εκλογές «Καλώ όλο τον κόσμο να αναμειχθεί στις επερχόμενες εκλογές μας γιατί κρίνεται η τύχη του Γ***μένου κόσμου».

Όμως ο αγαπημένος Hulk δεν σταμάτησε εκεί μιας και οι αναποδιές δεν δείχνουν να τελειώνουν για τους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης. Από τα πυρά του δεν γλίτωσε και ο έτερος ξανθός εχθρός του οικουμενισμού, ο Βρετανός επιβήτορας Boris Johnson καθώς σε μια παλαιότερη αποστροφή του λόγου του ερέθισε τον επαγγελματία υποκριτή Ruffalo. Ερωτώμενος δημοσίως για το αν θα καταφέρει να σπάσει τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης (spoiler alert: τα έσπασε) είχε δηλώσει «Όσο τα παίρνει, τόσο δυναμώνει ο Hulk!» Εννοείται πως ο ηθοποιός που πληρώνεται αδρά για να προσποιείται τον Hulk στις ταινίες δεν θα το άφηνε έτσι και σχολίασε μέσω Twitter:«Ο Boris Johnson ξεχνάει πως ο Hulk αγωνίζεται για το καλό του συνόλου.Η οργή και η δύναμη μπορεί να αποβούν καταστροφικές όταν ο Hulk μείνει μόνος».

Η Λεγεώνα των υπέρ-κακών καταστρώνει το σχέδιο της κατά του Hulk

Τέλος ο Mark Ruffalo δεν λησμόνησε να αυτοταπεινωθεί για το φύλο και το χρώμα του δέρματος του ενώπιον των θαυμαστών του. Προσποιούμενος τον αυτομαστιγούμενο καταφέρθηκε κατά του συστήματος και του ίδιου του Hollywood κατηγορώντας το για συστημικές και συστηματικές διακρίσεις υπέρ των λευκών (και πράσινων;) αντρών.

Κλείνοντας όμως δηλώνει ευτυχής μιας και σύντομα θα αντικατασταθεί και ο ίδιος σαν φυσική παρουσία με τον ερχομό της She-Hulk αλλά και άλλων κινηματογραφικών παραγωγών από την Marvel με υπέρ-ήρωες που ως επί το πλείστο θα έχουν την υπερδύναμη να μην ξέρουν το φύλο τους.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον λευκό εκατομμυριούχο αριστερό και καλή ξεκούραση.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ