Τους αρχηγούς της μαφίας επιστρατεύει η Νέα Ζηλανδία για να προωθήσει τους εμβολιασμούς

Στόχος να εμβολιαστεί το 90% του πληθυσμού

Τις διαφορές τους στην άκρη αποφάσισαν να βάλουν οι αρχηγοί των μεγαλύτερων συμμοριών της Νέας Ζηλανδίας για χάρη εκείνου που όλους τους ενώνει: ΧΡΗΜΑ ΥΓΕΙΑ

H Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, μια Ζαία

Κάτι πρωτοφανές που σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην ειδυλλιακή μητριαρχία της Νέας Ζηλανδίας: Η Κυβέρνηση συνεργάζεται με το οργανωμένο έγκλημα!

Εννοείται πως προφανώς δεν κρύβεται τίποτα ύποπτο από πίσω καθώς τα κίνητρα της καινοφανούς ετούτης συνεργασίας είναι αγνά· ο επαγγελματικός εκφοβισμός η ενημέρωση των ευγενών ιθαγενών Μάορι που τυγχάνει να απασχολούνται επαγγελματικά στην βιομηχανία του οργανωμένου εγκλήματος, για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά της COVID-19.

Έτσι, εχτές κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό σποτάκι στο οποίο οι αρχηγοί των τεσσάρων ισχυρότερων συμμοριών της χώρας απευθύνονται στους ημι-πιτσιρικάδες λακέδες τους και τους καλούν να εμβολιαστούν.

Η ιδέα ανήκει στον Υπουργό Ανάπτυξης των Μάορι της Κυβέρνησης των “Εργατικών” (ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Ζηλανδίας), Γουίλι Τζάκσον (Willie Jackson). Ο Υπουργός ανέφερε πως η απόφαση πάρθηκε μετά από μια συνάντηση με τους αρχηγούς των συμμοριών.

Στο διάρκειας 4 λεπτών βίντεο, εμφανίζονται ηγετικές μορφές των αξιοσέβαστων φατριών του εγκλήματος όπως οι “Head Hunters” (Κυνηγοί Κεφαλών), οι “Mongrels” (Μπάσταρδοι), των “King Cobras” (Βασιλικών Κομπρών) και “Black Power” (Μαύρη Δύναμη) οι οποίοι συμβουλεύουν τα μέλη των κοινοτήτων τους να εμβολιαστούν, όπως άλλωστε έχουν κάνει και εκείνοι.

«Δεν έχει να κάνει με τις συμμορίες μας, έχει να κάνει με την whānau (Οικογένεια) μας» λέει ο κύριος Χάρι Ταμ (Harry Tam) της συμμορίας των Μπάσταρδων στο βίντεο, ενώ ο συν-συμμορίτης του κύριος Ντένις Μακάλιο (Dennis Makalio) συμπληρώνει: «Ένα πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι πως δεν είναι ότι μας είπε η Κυβέρνηση να το κάνουμε, αλλά το ότι οι ειδικοί το είπαν στην Κυβέρνηση, να εμβολιαστούμε δηλαδή όλοι για να προστατευτούμε.»

Η Κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας στοχεύει στην επιτάχυνση των εμβολιασμών προκειμένου να φτάσουν στο 90% του πληθυσμού και ενδιαφέρον έχει να δούμε το πως θα αντιδράσουν οι αξιοσέβαστοι εγκληματίες των οποίων σύνθημα (μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2020, τουλάχιστον) είναι “Δεν θα ήμασταν γκάνγκστερ αν κάναμε ότι μας έλεγαν!”.

Με αγωνία περιμένουμε να δούμε αν καμπάνιες εμβολιασμού με ηγετικές μορφές της εγκληματικότητας είναι τόσο αποτελεσματικές ώστε να δούμε και στους τηλεοπτικούς δέκτες των ελληνικών νοικοκυριών βαρόνους και νονούς του οργανωμένου εγκλήματος ή ακόμη και έγκλειστους αντάρτες των πόλεων να συμμετέχουν σε αντίστοιχες εκστρατείες.

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ