Μενίδι: Tύπος συνελήφθη αφού πόζαρε σε βίντεο του Vice να πυροβολεί με Kalashnikov [ΒΙΝΤΕΟ]

Τι πιο σύνηθες

Μόλις 7 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για την σύλληψη ενός εκ Μενιδίου νεαρού, μετά την εμφάνιση του σε βίντεο του Vice να πυροβολεί στο αέρα

Για πρώτη ίσως φορά στα χρόνια της λειτουργίας του το Vice προσέφερε, άθελα του εννοείται, κάτι θετικό στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, το βρετανικό τμήμα του Vice προέβαλε μέσω των κοινωνικών του δικτύων και στα πλαίσια του αφιερώματος στους ‘γκάνγκστερς της διεθνούς ραπ σκηνής’ (Gangsta Rap International), ένα μικρό βίντεο παρουσίασης του Ρακ (Rack) αλλά και του μουσικού του συγκροτήματος BCC Gang. Σύμφωνα με το αφιέρωμα, ο κύριος Ρακ είναι σταρ της ελληνικής ραπ σκηνής, tattoo artist και γιος του γνωστού χιπ χοπ τραγουδιστή, Λεκτικού.

Στο έβδομο κιόλας δευτερόλεπτο του βίντεο το οποίο γυρίστηκε στο Μενίδι ο εν λόγω νεαρός εμφανίζεται να πυροβολεί στον αέρα με ένα αυτόματο όπλο, ενώ κατά την διάρκεια του βίντεο και άλλοι μουσικοί του συγκροτήματος εμφανίζονται να κραδαίνουν όπλα.

Φαίνεται πως αντιθέτως με το ελληνικό, το βρετανικό Vice το ακολουθούν και σοβαροί ανθρώποι και δή άνδρες της Ασφάλειας. Έτσι, μετά από αστυνομική επιχείρηση και έλεγχο στην περιοχή του Μενιδίου αλλά και έφοδο που πραγματοποιήσαν οι αστυνομικοί στα σπίτια των ραπερ του γνωστού (;) συγκροτήματος BCC Gang που κατοικοεδρεύουν εις την περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν δυο ταραχοποιούς τράπερ, ανάμεσα τους και τον ίδιο τον περφόρμερ που πυροβολούσε στον αέρα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο ομογενή “επιχειρηματία” από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που -αν και καλλιτέχνης- έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες τραπεζών.

Μετά τον έλεγχο της Αστυνομίας, βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov με 2 γεμιστήρες (μία εκ των οποίων περιείχε 16 φυσίγγια), μία επαναληπτική καραμπίνα με 2 γεμιστήρες, 109 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, αναλογικό ασύρματο και -παραδόξως- 72 αναβολικά χάπια.

Πλέον η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει στη διάθεση της και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου, το οποίο θα γίνει φύλλο και φτερό για τυχόν αξιοποιήσιμες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν πρόκειται να βρεθεί σε αυτό, ίχνος αξιόλογης μουσικής.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια όπου και κρατούνται, ενώ τα όπλα κατασχέθηκαν έπειτα από ταυτοποίηση που έκαναν οι αστυνομικοί με αυτά που διακρίνονται στο βίντεο.

Ευχαριστούμε, Vice!

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ