Αθήνα: “Άγνωστοι” έσπασαν το προσκυνητάρι του Αγίου Γεωργίου [ΒΙΝΤΕΟ]

Ανήμερα της εορτής του Αγίου

Με μια εμφατική επίδειξη πολυπολιτισμού και ανεχτικότητας ήρθαν αντιμέτωποι οι Αθηναίοι

Άγνωστοι συνάνθρωποι μας βανδάλισαν το προσκυνητάρι του Αγίου Γεωργίου που εδώ και έναν αιώνα βρίσκεται στην πλατεία Καρύτση στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, η αποτρόπαιη αυτή πράξη που σίγουρα θα σοκάρει και θα προβληματίσει όλο το προοδευτικό τόξο των συστημικών μέσων έγινε σήμερα τα ξημερώματα.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, από απόπειρα κλοπής από κάποιον -υποθέτουμε- υπερήλικα μιας και το προσκυνητάρι λειτουργούσε πριν από πολλά χρόνια σαν εξωτερικό παγκάρι του Ιερού Ναού το Αγίου Γεωργίου, μέχρι και το ενδεχόμενο αντιχριστιανικού ακτιβισμού από κάποια από τις εκατοντάδες καταπιεζόμενες από την πραγματικότητα μειονότητες των λοβοτομημένων συνανθρώπων μας με την οποίες έχουμε την χαρά να συνυπάρχουμε.

Είμαστε σίγουροι πως η ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων που έχει στο παρελθόν αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με θέματα που άπτονται του σεβασμού στα θρησκευτικά πιστεύω των δημοτών του, θα κάνουν τα μέγιστα για να βρεθούν οι ένοχοι και να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

Η απάντηση στη χωματερή.

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ