“‘Οποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”

και τα απόνερα...

Μια φράση, κεραυνός εν αιθρία.

Μια φράση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ.

Πόσο μάλλον από τα χείλη κυβερνητικού στελέχους.

Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί αυτή η φράση στις διάφορες εκφάνσεις της.

Ναι, είναι επίσημο. Πεθαίνει όποιος δεν προσαρμόζεται με τα «θέλω» υποσαχάριων λαθρομεταναστών που έρχονται να εγκατασταθούν στην Ευρώπη με το «έτσι θέλω» για να επιβάλλουν το νόμο της Σαρία και να αποκεφαλίσουν ή να μαχαιρώσουν τους άπιστους και τις άπιστες.

Να θυμίσουμε σ’ αυτούς που δεν θυμούνται (ή που κάνουν πως δε θυμούνται) ότι οι «άπιστοι» και οι «άπιστες» είναι οι μη μουσουλμάνοι. Δηλαδή οι άθεοι. Δηλαδή αυτοί που δε συμμορφώνονται με τις επιταγές του Κορανίου. Και οι προκλητικοί. Με όλους τους τρόπους που μπορούν να φανταστούν οι ακόλουθοι του Μωάμεθ.

Και βεβαίως, είναι καλό να μην ξεχνάμε ότι κάποτε οι Τζιχαντιστές, που ανατινάζουν και ανατινάζονται, που σφάζουν και σφάζονται για γαμοπίλαφα και 72 παρθένες, ήταν αθώα μικρά παιδιά που «θαλασσοδάρθηκαν» για μια καλύτερη ζωή.

Όλοι ξέρουν ότι θα μπορούσαν όλοι αυτοί να έχουν ανθρωπιστική βοήθεια χωρίς να θαλασσοδαρθούν μαζί με τα «αθώα» παιδάκια τους για τόσα χιλιόμετρα μακρυά, αλλά όχι. Το «γλυκό» της ενσωμάτωσης της Ευρώπης στο Ισλάμ δε «δένει» αλλιώς.

Ναι. Είναι επίσημο ότι ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να αναλάβει τα ηνία κλινικής ή νοσοκομείου ώστε να «βάλει πλάτη» με τις εξειδικευμένες γνώσεις του για να αποφύγουμε θανάτους με λίγο καλύτερη διαχείριση των περιστατικών που προσβλήθηκαν από τον ιό εντός και εκτός ΜΕΘ.

Και γιατί να γυρίσει άλλωστε; Για να παίρνει ψίχουλα για μισθό και να την βγάζει με παράνομα φακελλάκια;

Ή για να είναι μάρτυρας της άθλιας συμπεριφοράς της Κυβέρνησης που βγάζει σε διαθεσιμότητα γιατρούς και νοσηλευτές που δίστασαν να κάνουν το εμβόλιο, φοβούμενοι επιπλοκές στην υγεία τους;

Και μάλιστα σε μία εποχή που θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμοι σε ασθενείς που για χίλιους δύο λόγους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;

Άλλωστε, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχει φροντίσει από πολύ νωρίτερα να στέλνει τους περισσότερους Έλληνες γιατρούς να διαπρέπουν στο εξωτερικό, με παχυλούς μισθούς. Κι αυτούς που μένουν πίσω επειδή αγαπούν την Ελλάδα, φροντίζει να τους εξαθλιώνει δίνοντάς τους μισθούς που παίρνει το μήνα ο μέσος καθαριστής του Δήμου. Με σκοπό, φυσικά, να τον δωροδοκεί με bonus αν καταφέρει και… «ξεστοκάρει» (συγκεκριμένα) εμβόλια.

Βεβαίως, η ανεργία για λόγους που έχουν να κάνουν με την άρνηση λήψης των δόσεων του εμβολίου, επεκτείνεται και σε άλλους κλάδους. Άνθρωποι στην έκτη δεκαετία της ζωής τους είναι μακροχρόνια άνεργοι, επειδή επέλεξαν να μην σταματήσει η καρδιά τους από τις επιπλοκές που μπορούν να τους προκαλέσουν τα συστατικά των δόσεων του εμβολίου. Και απολύθηκαν. Αρκετοί μάλιστα, έχουν και χαρτί από τον γιατρό που τους επιβλέπει, και που αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν έκαναν καμία δόση. Γι’ αυτούς και την ευημερία τους, ποιός θα ενδιαφερθεί;

Όσο για τα μέτρα; Κανένα μέτρο δεν εφαρμόζεται από τον γενικό πληθυσμό αν δεν κατανοηθεί. Έτσι, καταλήξαμε να βλέπουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αψηφώντας την υποχρεωτικότητα των μέτρων. Όσο λοιπόν υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει πίεση στον κόσμο, τόσο ο κόσμος θα αψηφά την όποια υποχρεωτικότητα.

Ναι. Το «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» ισχύει και για τα Μ.Μ.Ε και γενικά τον Τύπο. Δεν τολμά κανείς να μη δοξάσει τα ιερά τοτέμ της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω της Πολιτικής Ορθότητας. Και όλα αυτά, με τις ευλογίες της «λίστας Πέτσα».

Με τις ευλογίες της «λίστας Πέτσα» λοιπόν, μεταξύ άλογων και παράλογων, ο καθένας μπορεί να είναι ό,τι νιώθει και ό,τι δηλώσει. Επίσης, ό,τι δηλώσει, είναι θέσφατο και δεν επιδέχεται διορθωτικής ερμηνείας. Οι παχύσαρκες και κοντοστούπες που πριν από 30 χρόνια θεωρούνταν άσχημες, τώρα θεωρούνται η επιτομή της ομορφιάς. Το ίδιο και οι παχύσαρκοι και κοντοστούπηδες. Θεωρούνται σύμβολα του sex. Αγόρια αισθάνονται κορίτσια και θέλουν να έχουν μεγάλο στήθος, περίοδο και να κατεβάζουν γάλα. Κορίτσια αισθάνονται αγόρια και θέλουν να έχουν πέος , μουστάκι, και μούσι . Όλοι οι λευκοί είναι θύτες, και όλοι οι μαύροι είναι θύματα. Για να είσαι «in», πρέπει να έλκεσαι είτε και από τα 367 φύλα, είτε να έχεις αποκλειστική προτίμηση στο ίδιο φύλο. Για να είσαι συμπεριληπτικός, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τον όποιο παραλογισμό τ@ άλλ@. Και – γιατί όχι – να δοκιμάσεις κι εσύ. Πού ξέρεις; Μπορεί και να σου αρέσει…

[Oops, αναφέραμε το όνομα του κυβερνητικού στελέχους που εκστόμισε τη φράση την οποία αναλύουμε…].

Οι χαρακτηρισμοί «ρατσιστής» και «φασίστας» για εμάς τους αντιφρονούντες στον παραλογισμό, τους «ακροδεξιούς εξτρεμιστές»,  εκτοξεύονται παντού με ρυθμό μυδραλιοβόλου. Λογαριασμοί στα social media παύονται με απότομο τρόπο και πέφτουν χωρίς επιστροφή.

Έτσι, στα μεγάλα και mainstream κανάλια τουλάχιστον, δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά δημοσιογράφος που να υποστηρίζει επίσημα και χωρίς φόβο τις παραδοσιακές Ελληνικές αξίες. Ίσως γιατί όλοι ξέρουν ότι αν το κάνει, ή θα φιμωθεί, ή θα κινδυνεύσει (όπως όλοι εμείς), ή θα αντιμετωπιστεί ως γραφικός.

Μόλις αυτές οι αξίες λερωθούν από κάποιο έγκλημα, αμέσως οι περισσότεροι λουφάζουν για να μη στοχοποιηθούν, και όλοι όσοι αισθάνονται φεμινιστές και φεμινίστριες διαλαλούν το έγκλημα ως «γυναικοκτονία» που είναι απότοκο της «πατριαρχίας»,  με άγρια χαρά που ξετρύπωσαν άλλο ένα «Π.Θ.Ο γουρούνι», άλλον έναν «νοικοκυραίο». Ξεχνούν όμως ότι σχεδόν κανείς από αυτούς τους «γυναικοκτόνους» δεν είναι αυτό που εμείς ονομάζουμε «Π.Θ.Ο.», «πατριαρχικός» ή «νοικοκυραίος».

Κάποιος έχει αναρχο- αριστερές καταβολές. Και σαν τέτοιος, περιφέρει παντού τον τσαμπουκά του με περίσσιο ναρκισσισμό. Κι αν «χαλάσει η φάση», σπρώχνει και τη σύντροφό του από κανένα βράχο, με τα γνωστά συνεπακόλουθα.

Κάποιος «δεν έχει τόπο, δεν έχει ελπίδα.». Και επειδή «δεν θα τον κλάψει καμιά πατρίδα», κάνει όποια παρανομία θέλει, ξέροντας ότι δε θα συλληφθεί. Ή αν θα συλληφθεί, θα «πέσει ηρωϊκά», από τις σφαίρες ενός «κακού μπάτσου». Ανεξάρτητα αν η σφαίρα εξοστρακιστεί. Αυτό δεν ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση. Κι ας αποδεικνύεται επίσημα.

Κάποιος έλκεται από LGBTQ συμπεριφορές, κι αν επέλεξε να κάνει οικογένεια, το επέλεξε για τα μάτια του κόσμου και για να καταπιέσει την πραγματική του φύση.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι «φιλοξενούμενοί» μας. Είτε από τη «γειτονιά», είτε οι προαναφερόμενοι υποσαχάριοι.

Αυτοί όμως είναι το “next big thing” που λέει και ο φίλος τους ο Καπουτζίδης. Και με αυτούς θα κληθούμε – δυστυχώς- να λύσουμε το δημογραφικό, όπως μας λέει περήφανα ο αντινατιβιστής Πρωθυπουργός μας. Όποιος φέρει αντίρρηση, εξαθλιώνεται.

Ναι, η Δημοκρατία δεν είναι ίδια πια. Γιατί η «κανονικότητα» για την οποία παλεύουμε, είναι διάτρητη. Γεμάτη (και από) σχολεία και Πανεπιστήμια στα οποία διακινούνται από ναρκωτικά μέχρι ιδέες αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος. Κάθε προσπάθεια εξυγίανσης, εκλαμβάνεται ως διαχωρισμός πλούσιων και φτωχών. Ως εκ τούτου, οι διαφορετικοί από αυτούς, που θέλουν την εξυγίανση, οι πλούσιοι που βολεύτηκαν, ας πάρουν ευχές για ψόφους.

Δυστυχώς, όποιος δεν προσαρμοστεί, θα πεθάνει. Ηθικά και ψυχολογικά. Γιατί κανείς δε θέλει να αρχίσει να δουλεύει από χαμηλά. Όλοι θέλουν με το «καλημέρα σας» διευθυντιλίκι. Δε θέλουν για κανένα λόγο να βάλουν τον εαυτό τους “in a hard place”. Γιατί δεν ξέρουν πώς να βγουν από αυτό. Η ζωή όλη πρέπει να είναι γι’ αυτούς ένα ατέλειωτο αραλίκι μετά πολλών αποδοχών, και μια ατέλειωτη διασκέδαση.

Χαιρόμαστε όμως που όλο και περισσότεροι νέοι  επιλέγουν την φυγή από την Ελλάδα. Γιατί αυτό σημαίνει πως έχουν όρεξη για να τους βγει η γλώσσα στη δουλειά. Από την κούραση, φυσικά. Όπου κι αν πάνε, δεν έχει κωλοβάρεμα. Εκτός κι αν επιλέξουν και εκεί έναν… οριζόντιο ή… γλειψιματικό… ή doggy τρόπο ζωής… Αυτό μόνο – προφανώς – είναι ικανοί να κάνουν, κι αυτό θα κάνουν.

Εκεί δε μας πέφτει λόγος. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα…

Όσον αφορά εσάς που γκρινιάζετε για τους παιδόφιλους που αντί να είναι στη φυλακή βολτάρουν στο Κολωνάκι και σηκώνετε πανό στα θέατρα, όταν ήσασταν αυτοκόλλητοι μαζί τους και δε βλέπατε τα σημάδια της ψυχολογικής αρρώστιας (ή κάνατε πως δεν τα βλέπατε), όλα ήταν καλά…

Τώρα, ωρύεστε όχι γιατί συμφωνήσατε να ψηφιστούν νόμοι που τους επιτρέπουν να είναι έξω, αλλά γιατί κόπτεστε για τα παραβατικά συντρόφια σας και τα θέλετε έξω κι αυτά…

Α προπό, για τα συντρόφια σας, δε σηκώνετε τίποτα πουθενά…

Κάνετε ό,τι μπορείτε για να περάσει το δικό σας.

Ποιός ξέρει, μπορεί και να το πετύχετε πάλι.

Θα λέγαμε με πολλή χαρά ότι υπάρχουν και οι περήφανοι απροσάρμοστοι. Αλλά όχι μόνο δεν μπορούν να ζήσουν όπως θέλουν, αλλά πρέπει να… προσαρμοστούν.

«Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει.»

Νομοτελειακά.   

[Υ.Γ: Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Αυτό για όλους όσους εκστομίζουν λόγια αλόγιστα, και μετά ζητούν συγγνώμη.].                                         

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ