Επιτέλους έφτασε το αντρικό μπικίνι

Γιατί ήταν το μόνο που έλειπε από το 2020

Δυο Καναδοί επιχειρηματίες έφτιαξαν εταιρία που φτιάχνει αποκλειστικά μπικίνι για άντρες.

“Εδώ και 100 χρόνια η μόδα για τα αντρικά μαγιό έχει μείνει στάσιμη. Μέχρι τώρα.”

Με το λιτό και απέριττο αυτό σλόγκαν μας καλωσορίζουν στην σελίδα της εταιρίας τους οι δυο Καναδοί επιχειρηματίες από το Τορόντο, Τσαντ (ναι, Τσαντ) Σάσκο και Τέιλορ Φιλντ.

Ούτε ο διάσημος Ουζμπέκος δημοσιογράφος δεν τόλμησε να φορέσει μαγιό με μόνο μια τιράντα

Οι νεαροί επενδυτές αποφάσισαν να καλύψουν ένα κενό στην αγορά των αντρικών μαγιό που η αλήθεια είναι, δεν ξέραμε πως υπήρχε. Τα αντρικά μπικίνι, ή συγκεκριμένα τα brokini, όπως θα τα βρείτε στο κατάστημα της ομότιτλης εταιρίας την οποία οι δυο νεαροί επιχειρηματίες σύστησαν προκειμένου να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα.

«Πηγαίναμε σε μπάτσελορ πάρτι φορώντας τρελά μαγιό. Ψάχνοντας online για μαγιό για το επόμενο πάρτι, είδαμε μια εμφάνιση παλαιστή με μια τιράντα και σκεφτήκαμε ‘θα μπορούσε να ήταν μαγιό αυτό. Όταν το βάλαμε, ήταν μεν γαμάτο αλλά όταν βράχηκε έγινε διαφανές. Θέλαμε κάτι με το οποίο θα μπορούσαμε να κολυμπήσουμε, οπότε αρχίσαμε να επικοινωνούμε με κατασκευαστές.»

Andre the Giant

Προς το παρόν τα ιδιαίτερα αυτά μαγιό πωλούνται μόνο από το διαδικτυακό κατάστημα της εταιρίας αλλά οι δυο επιχειρηματίες προσδοκούν πως σύντομα θα αρχίσουν να γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων.

«Θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε με καταστήματα. Φτιάχνουμε προωθητικές φωτογραφίες και βίντεο, θα συνεχίσουμε με διαφημίσεις και μετά στα καταστήματα λιανικής» δήλωσε ο Τσαντ ο οποίος δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως πως απευθύνεται σε κοινό που πρωτίστως ενδιαφέρεται να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα στην παραλία αλλά κυρίως να αυτοσατιριστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A revolution of schmedium proportions #brokinis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brokinis (@brokinis) στις

«Θέλαμε να έχουμε ένα μαγιό που θα έχει χαβαλέ στην παραλία, σε μπάτσελορ πάρτι και φεστιβάλ» συμπλήρωσε ο Τσαντ ο οποίος δεν διστάζει να δίνει πλήρη αναφορά σχετικά με τις πωλήσεις των brokinis από την σελίδα της εταιρίας.

Η απάντηση στη χωματερή.