Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί…

...και η χαρά δεν την αφήνει

…αλλά στην περίπτωση αυτή, ποια είναι η πουτάνα και ποια τα χαρακτηριστικά της;

Σίγουρα, δεν περιμένατε από μία γυναίκα να σας δώσει τον ορισμό της λέξης. Και ειδικά μια γυναίκα που στη ζωή της έχει πορευτεί με καθαρή συνείδηση. Και έχει σημασία αυτό…

Για μένα λοιπόν, ο ορισμός έχει δύο σημασίες: μια κυριολεκτική και μια μεταφορική.

Στη μεταφορική του σημασία, έχουμε γυναίκες που είναι υπέρ το δέον έξυπνες. Στα όρια της πονηριάς. Αυτές που μπορούν να σου βρουν λύση ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα, χωρίς ζημιές ή παράπλευρες απώλειες. Κι αυτό μας κάνει να αναφωνούμε πολλές φορές, με αρκετό θαυμασμό:

«Είναι μια πουτάνα αυτή…! Σε πουλάει και σε αγοράζει στο δευτερόλεπτο.» 

Στην κυριολεκτική του σημασία τώρα, ο ορισμός της πουτάνας ΔΕ συγκροτείται από τις γυναίκες που πάνε με πολλούς άντρες. Είτε με πληρωμή, είτε χωρίς.

Εν έτει 2020 (οσονούπω 2021), μια γυναίκα έχει το πλήρες δικαίωμα  να διαθέσει το κορμί της σε όποιον ή σε όποιους θέλει, χωρίς να νιώθει τύψεις. Και με το συγκεκριμένο αντίτιμο αν το θέλει, κι αν θεωρεί ότι το χρειάζεται εκείνη τη στιγμή.  

Αρκεί βέβαια να είναι ελεύθερη, χωρίς κάποιον σύντροφο, σύζυγο ή λοιπές οικογενειακές υποχρεώσεις. Σε αντίθετη περίπτωση – κι εφόσον ο σύντροφός της ή ο σύζυγός της την ικανοποιεί ερωτικά- δεν μπορώ να ξέρω με ποιόν τρόπο θα αφεθεί στις απολαύσεις της καινούργιας και ανεξερεύνητης σάρκας χωρίς κάτι μέσα στην καρδιά της να την κρατήσει πίσω. Είναι η καθαρή συνείδηση που λέγαμε παραπάνω…

Ο κυριολεκτικός ορισμός της λέξης βρίσκει έκφραση στις γυναίκες που χρησιμοποιούν είτε τα θέλγητρα και την πονηριά τους, είτε δίνουν υποσχέσεις για να πάρουν από τους άντρες όλο και περισσότερα υλικά αγαθά ή υπηρεσίες, χωρίς να δώσουν πίσω τίποτα από αυτά που υπόσχονται.   

Και δυστυχώς, ελάχιστες είναι εκείνες που δεν ενδιαφέρονται να ταλαιπωρήσουν τους άντρες κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Τώρα βέβαια, εύλογα θα με ρωτήσετε πώς θα τις ξεχωρίσετε για να τις αποφεύγετε, αφού δεν το γράφουν στο μέτωπο.

Όλα κρύβονται στις πράξεις και τις κινήσεις, αγαπητοί.

Μια γυναίκα που είναι σωστή και ντόμπρα, θα είναι κοντά σας ακόμα κι αν βρεθείτε σε προσωπικό αδιέξοδο. Ακόμα κι αν νιώσετε ότι το μυαλό και η ψυχή σας παλεύουν  σε σκοτεινό μέρος. Εκείνη θα είναι εκεί, και με το δικό της γλυκό κι ευγενικό χαμόγελο θα σας εμψυχώνει. Και θα βρει – αν όχι την ίδια τη λύση του προβλήματος- τρόπους έτσι ώστε να πλησιάσετε μαζί προς αυτήν.

Η παραπάνω συνθήκη βεβαίως προϋποθέτει και κάποιες δοκιμασίες, κάποια μικρά ακίνδυνα τεστ. Που δοκιμάζουν το χαρακτήρα και την ακεραιότητα της κάθε κοπέλας. Οι πιο πολλές δεν αντέχουν. Και δείχνουν ότι είναι φτιαγμένες μόνο για τα εύκολα, και για το πώς ο «αγαπημένος» τους (ή και οι «αγαπημένοι» τους κατά περιπτώσεις) θα σπεύσουν να τις βοηθήσουν να σετάρουν μαλλί, νύχι, τσάντα και παπούτσι (στις καλύτερες των περιπτώσεων) με όσο το δυνατόν περισσότερες απολαβές. Και λιγότερο… κόπο, βεβαίως…

Όχι ότι έχουμε κάτι με αυτές τις κοπέλλες, προς Θεού. Άλλωστε, σ’ αυτή τη ζωή «έκαστος εφ’ ω ετάχθη».

Απλά, όπως κι εσείς, αγαπητοί μου, πρέπει να ξέρουν κι αυτές ότι αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθούν από «νεότερα μοντέλα» και θα ξεπεραστούν.

Και όπως κι εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την αντικατάστασή σας όταν η κάνουλα του χρήματος θα στερέψει, πρέπει κι αυτές να είναι προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο αντικατάστασής τους από μια μικρότερη, ομορφότερη, προθυμότερη για όλα και πιο καπάτσα από αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, κι επειδή οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, τα μάτια πρέπει να είναι ανοιχτά και το μυαλό να στροφάρει. Ακόμα και μπροστά στα κάλλη μιας γυναίκας που εσείς μπορεί να θεωρείτε πανέμορφη και να βαθμολογείτε από 8 και πάνω.

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο, υπάρχει άραγε το «απόλυτο 10»;

Εκτός από το ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική στα μάτια του καθενός, το «απόλυτο 10» είναι του Θεού, παιδιά μου.

Σημασία έχει ο ακέραιος χαρακτήρας.

Και η πουτανιά που λέγαμε παραπάνω, να είναι μόνο μια λέξη με μεταφορική έννοια. Ή μια λέξη στο λεξικό.     

Για δες εδώ

Μπορεί να σε ενδιαφέρει

Είμαστε

ΠΑΝΤΟΥ